antikor Odesláno Srpen 15, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2015 Ahojte, prosim o radu. Central mi prestal zamykat/odomykat kufor. Zacalo to ked bolo vonku asi 40 a pieklo na auto slnko... Motorcek som skusil cez adapter a ide, takisto som skontroloval mechanicku cast.. Na kabelazi som nameral stavu pri zamykani a odomykani (odomknutie okolo 12V, zamknutie menej). Mam dorabane DO, ale nejde to ani pri zamykani klucom cez vodicove dvere. Vdaka za kazdu radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Majkl_ Odesláno Srpen 15, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2015 Taky mam dodelane DO a staci kdyz je 30 stupnu, auto je rozpekle tak mi nefunguje dalkove. Kdyz dam klic do zamku, tak pres ovladsci panel zamknout i odemknout elektricky jde bez problemu. Jak se auto schladi tak DO fici jak ma. Zvlastni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Srpen 16, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2015 http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=18627 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 17, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2015 taky mi to nešel central, vyndal jsem motorek, zkoušil na baterce a šel, dal jsem zpět a nehnul se, koupil jsem nový a funguje to jak má 0 Citovat Odkaz ke komentáři
antikor Odesláno Srpen 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2015 Diky borci, cez vikend skusim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.