JayJayJay Odesláno Srpen 15, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2015 zdarec, potřeboval bych poradit mám dvě OC (stejná barva), jedna má najeto málo, bez klimatizace, bourané a druhá má víc najeto , ma klimatizaci ale nebourané a když budu sundavat celou chladičovou stěnu tak si rovnou vemu i klimatizaci a chtěl jsem se zeptat jestli si tu klimatizaci mam nechat vypustit nebo můžu sám popřípadě jak ? a jestli mam předělávat i jednotku co ovládá saharu ? protože auto bez klima má jeden větrák a auto s klima má dva větráky. popřípadě jestli někdo z vás nemá podrobný návod s fotkama jak dodělával klimu. našel jsem jen doděláni climatronicu. díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Srpen 18, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2015 Klimu nechaj "odsat", inak zbytocne vypustis chladivo do vzduchu. Potrebujes kompresor, hadice, chladic, dvojvetrakovu saharu, RJ dochladzovania spod baterky, cely blok kurenia spod palubovky, pri niektorych motorizaciach aj drziak klimakompresora. No a kabelaz. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JayJayJay Odesláno Srpen 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 18, 2015 díky mam 1.9tdi takže musim sundat vstřikovací čerpadlo kvuli držaku :/ jelikož nemam ABS tak kabeláž je problém 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Srpen 21, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2015 Najlepsie info ti k tomu da rolbar, taketo veci riesi dost casto ;) skus sa ho popytat na podrobnosti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.