hardhouse.trip Odesláno Srpen 23, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2015 Ahoj lidičky... ... mám takovej kuriózní problém... Nechali jsme cca před měsícem v kastlíku u spolujezdce (nebo spíš zapomněli) 2 hřbitovní svíčky... Samozřejmě jak byly ty pařáky venku, tak výsledek si asi dovedete představit - všechno zalepený. Celej kastlík, obal na cédéčka, a co mně štve nejvíc, tak servisní knížka...nyní je naprosto nepoužitelná. Zkoušeli jsme to vysušit pijákem a fénem, ale stránky už jsou průhledný skrz na skrz a nepoužitelný, protože se na ně nedá asi psát. Jak teď postupovat? 12 let stará knížka, kde je vše důkladně zapsáno cca každých 7k km, je na vyhození... Vystaví mi Škoda auto novou? Je to na objednávku, nebo na počkání? Protože stejně starý nevypsaný dokument asi mít nebudou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Srpen 24, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2015 prazdnu servisku kupis v skodovke, tuto "zakonzervovanu" si odloz. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Srpen 24, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2015 Tak pokud jsi jezdil pravidelně do jednoho servisu, asi by měli být schopní ty záznamy přenést do nové knížky...znovu vypsat a orazítkovat je to nejmenší (navíc si můžou v systému ověřit, že ty prohlídky skutečně prováděli). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Srpen 24, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2015 To hej, ale taka v jeden den orazitkovana serviska bude pre pripadneho dalsieho majitela nedoveryhodna... to uz skor odlozit tu zavoskovanu a dalsie zapisy viest v novej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hardhouse.trip Odesláno Srpen 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2015 A co ten kontrolní nebo servisní štítek, co je na první stránce? Odlepit a dát do nové, nebo nechat ve staré? A nemůže tam třeba servis Škoda do té staré napsat, že na tuto knížku navazuje nová servisní knížka č. ...... A do té nové že je třeba pokračování staré servisní knížky č.... ?? Jinak mi kdosi říkal, že někteří už ani nic nepíšou do papírové servisky, ale on-line do systému.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Srpen 24, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2015 Přesně, vše musí být v onlinu. Jinak se tu ptáš furt na moudra, co takhle zvednout mobil, nebo se do škodovky přímo stavit a zeptat se na tyto dotazy rovnou jich? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hardhouse.trip Odesláno Srpen 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2015 No, to mám v plánu, ale chtěl jsem vědět, jestli to už tu někdy někdo řešil z fóra... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Srpen 24, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2015 Asi tak, nejlepší bude poptat se na možnosti v servisu ;) PS: Nechci, aby to vyznělo nějak špatně, ale ono je otázkou, nakolik má vůbec taková serviska u 12 let starýho auta smysl. Nota bene, pokud si ho ještě plánuješ nějaký ten rok ponechat. Takže bych to bral spíš jako dokument pro mne, abych věděl, co se kdy měnilo. IMHO to u 15 let starýho auta kupní cenu významně neovlivní, to už spíš člověk kupuje podle toho, jak se mu líbí, případně kolik má peněz B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hardhouse.trip Odesláno Srpen 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2015 To jsem si taky říkal, ale co kdyby třeba přišla nějaká nenadálá situace a muselo se auto prodat? Pravda, u takto starého auta moc smysl nemá, ale i tak by se na tom při následném prodeji vytřískalo o nějakou tu tisícovku víc... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Srpen 25, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2015 Tak dej potom vědět, jak jsi dopadl ve škodovce. Sám jsem zvědav, jak se k tomu postaví ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Srpen 25, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2015 Ja mam octu MR98, servisni knizku doted poctive vyplnovanou, ale uz vlastne ani nevim proc. Pripadna prodejni cena po kroupach, bouracce a pri 255.000km klesla na minimum, ale 1. majitel a serviska plati :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.