pavel66 Odesláno Srpen 30, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2015 Zdravím, na straně řidiče mi přestal blikat blinkr v zrcátku. Po rozebrání zrcátka a následném vyjmutí celé části blinkru, kterou jsem připojil na pravou stranu zrcátka, blinkr blikal. Rozebral jsem tapec u řidiče a provedl kontrolu drátů, vše OK. Po napojení kabelu hlásí VAG: 01331 - problém na řídící jednotce strany dveří řidiče (J386). Navíc, nesvítí světlo ve dveřích řidiče při otevření, nejde odemknout klíčem (zamknout ano). DO zamknout a odemknot lze ale když chci otevřít dveře, musím 3x až 5x zatáhnout za kliku, potom se dveře otevřou. Zámek ve dveřích jsem měnil před rokem. Je špatná řídící jednotka ve dveřích? Prosím o radu a děkuji. Pavel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Srpen 31, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2015 Co kabelaz v prechodke? Nemas ju poskodenu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel66 Odesláno Srpen 31, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2015 Co kabelaz v prechodke? Nemas ju poskodenu? Ne, kontroloval jsem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tommyk Odesláno Září 2, 2015 Sdílet Odesláno Září 2, 2015 co přesně píše vag? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel66 Odesláno Září 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2015 Tak jsem to vyřešil B) . Po výměně řídící jednotky dveří řidiče vše funguje, tak jak má 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.