martin131 Odesláno Září 2, 2015 Sdílet Odesláno Září 2, 2015 Ahojte, přítelkyně na své malé prdítko (Renault Clio, ročník 2000) potřebuje nové pneumatiky. A jelikož jezdí opravdu jen po Praze a moc toho nenajede (na velké trasy je tu Octa :) ), tak přemýšlíme, zda koupit celoroční nebo zimní pneumatiky s tím, že by na autě byly i přes léto. Co myslíte že je lepší? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motoosman Odesláno Září 2, 2015 Sdílet Odesláno Září 2, 2015 Asi celoroční. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Září 2, 2015 Sdílet Odesláno Září 2, 2015 Zalezi kolik znamena moc toho nenajede, klidne bych se nebal zimaku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Září 2, 2015 Sdílet Odesláno Září 2, 2015 Martine, pritelkyne ma to same, jen na 206ce z roku 99. Najezd ma asi 5000km za rok a to mozna jeste prehanim. Na aute sou celorcne zimni a jen je v lete potreba s tim pocitat a nechavat si vetsi mezeru, protoze na prudke brzdy pneu trochu vic klouzou... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mira Odesláno Září 2, 2015 Sdílet Odesláno Září 2, 2015 určitě zimáky třeba barumky nějaké:-)přítelkyně je má na autě také najede cca 5000km za rok..a není žádný problém:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Chadwick Odesláno Září 16, 2015 Sdílet Odesláno Září 16, 2015 Přesně tak. Zimní a je to. Pokud v létě nebude gumovat při rozjezdu na křižovatce, tak jí i ty zimní dlouho vydrží. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 16, 2015 Sdílet Odesláno Září 16, 2015 (upraveno) No když vidím ty patlaly, jak jezdí se zimákama v létě, tak mě je z toho špatně... Jednou sem jel pučeným autem se zimákama v létě, skoro to nebrzdilo.... Upraveno Září 16, 2015 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Chadwick Odesláno Září 17, 2015 Sdílet Odesláno Září 17, 2015 Tak pokud se jezdí podle toho že vím že mám zimní, tak je to v pohodě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
White-line Odesláno Září 20, 2015 Sdílet Odesláno Září 20, 2015 Kup Polaris 3ky, mám je vyzkoušené na felicii, a v zimním provoze jsou naprosto ok a nějak extra nemizí. V létě nevím, na léto přezouvám :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martin131 Odesláno Září 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2015 Díky za reakce. Pro upřesnění - přítulka najede cca 3 tisíce km ročně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Říjen 2, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2015 http://auto.sme.sk/c/7693408/vyskusali-sme-letnu-pneumatiku-do-snehu-od-michelinu.html tieto mozu byt tiez zaujimave 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Říjen 3, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2015 Já budu kupovat nové pneu. Původně jsem myslel na zimu nové zimní a na léto nové letní, oboje spíše už kvůli stáří, ale díky oliosoft odkazu jsem rozhodnutej pro ty Crossclimate a budu mít navíc klid od přezouvání. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Říjen 4, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2015 vypadá to zajímavě, to každopádně a myslím, že dobrá varianta, každopádně na ně budu myslet a případně taky zkusím na auto s malým nájezdem okolo komína 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Říjen 4, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2015 Proč zimní? V Praze je sníh maximálně jednou za rok. :-) Když už tak celoroční. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Říjen 4, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2015 Ideální stav mít jedny pneu, bez starostí s přezouváním a co 2-4 roky nový. Na nějakých 10-15 tkm podle mně dobrá volba. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 4, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2015 tak de o to jaký to je auto, jestli na poskakování po městě a okolí tak proč ne :) rozhodně lepší než jezdit celoročně se zimníma jako to dělá dost "řidičů" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Říjen 4, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2015 Celoroční jsou nesmysl,když má Clio tak malý nájezd tak zimní,jak tu někdo psal-Polarisky na tohle super. Crossclimate od Michelinu bude na opravdovém sněhu a v horách katastrofa. Už jsem to u nás lidem,co ji dovezli obouvali a shodli jsme se s kolegami,že ano,guma dobrá do velkoměst,ale né na hory a pořádný sníh. Navíc v rozměru na Clio se myslím nedělá :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Říjen 4, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2015 Šak ona to chce do velkoměsta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Říjen 4, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2015 Ale jak píšu,Crossclimate se v rozměru na Clio nedělá,takže zimní polarisky a i v létě :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Říjen 4, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2015 My na hory nejezdíme, a pokud ano, tak pojedu Mondeem. Volvo jezdí převážně kolem Pardubic a sem tam delší trasy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.