Marthy08 Odesláno Září 13, 2015 Sdílet Odesláno Září 13, 2015 Ahoj chlapi, chtel bych se preptat jak casto a cim cisitite vstriky? Mam najeto 270 tisic km a na studenej start se auto lehce obcas zatrepe a motor za jizdy obcas 'zakopne' nez se zahreje. Nevim jestli se mam hrozit ze vstriky odchazeji do vecnych lovist anebo pravidelne procisteni by vyrazne pomohlo a prospelo? Vsechny filtry menim kazdej rok, naftu beru pouze kvalitni. Pred 2 lety jsem pri vymene palivovyho filtru pridal cistic primo do nadobky a na displeji zacalo svitit - Emise! tak ted nevim co dal... Mechanik v praci mi doporucil koupit Forte Diesel Treatment a kazdej rok pri vymene palivace, nalit primo do nadobky... Co vy na to? Dekuju za vase zkusenosti a rady. Martin 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Září 13, 2015 Sdílet Odesláno Září 13, 2015 pouzivat pravidelne VIF a na jednorazovy procisteni mi pomohl Liqui Moly Diesel Reiniger aplikovan do prazdne nadrze a nasledne vyjezden. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukyno0o Odesláno Září 14, 2015 Sdílet Odesláno Září 14, 2015 Promiň , do prázdný nádrže? A auto na to jelo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Září 14, 2015 Sdílet Odesláno Září 14, 2015 No asi by bolo dobré natankovať... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Září 14, 2015 Sdílet Odesláno Září 14, 2015 (upraveno) jj zasvitila zrovna rezerva, tak jsem to tam vylil cely a jel asi 30km ve vyssich otackach. Pak jsem natankoval plnou s VIFem a auto bylo vyrazne zivejsi v reakci na plyn a zklidnil se motor. Tohle jsem udelal proto, ze se mi nechtelo rozebirat hadicky od palivace. Respektive chtelo, ale mel jsem je docela pripeceny, tak jsem je nechtel trapit. Nekdo takhle cisti vstriky VIFem a ja to mel naredeny tou troskou nafty, takze v pohode a jeste jsem si vycistil kompletni soustavu a ne jen vstriky. Upraveno Září 14, 2015 uživatelem Laurin Klement 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukyno0o Odesláno Září 15, 2015 Sdílet Odesláno Září 15, 2015 Jo taak. Dobre tedy provedu to jako ty. A kolik mas najeto? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Září 15, 2015 Sdílet Odesláno Září 15, 2015 dneska prekroceno 178300 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marthy08 Odesláno Září 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 18, 2015 JJ, diky za radu. Udelam to obdobne. Jen VIF je pro me novinka, jelikoz ziju v Anglii, ale neni problem si to nechat privezt... Ten letni je doporucen pouzivat do jakych teplot nez se ma prejit na zimni? jen tak pro zajimavost, da se to nekde koupit vyhodne na netu, anebo zakoupit rovnou na prodejne cerpaci stanice Benzina? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Září 19, 2015 Sdílet Odesláno Září 19, 2015 Ja to kupoval tady. http://www.bonatrade.cz/palivovy-system/ Koukni maji tam i nejake ty cistice. JAk sjem se ptal ja na cisitc trysek,doporucil mi myslim toto. http://www.bonatrade.cz/diesel-clean-3-prisada-pro-vycisteni-naftoveho-palivoveho-systemu-0-5l/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.