Přejít na obsah

Black ELEGANCE

Doporučené příspěvky

Jedním dechem jsem projel celý vlákno. Za mě osobně odvedený obrovský kus kvalitní práce! Opravdu vypadá nádherně. Sám jsem zvědav na tvou přestavbu na FL. Sám něco podobného zvažuji, ale přeci jen "fééslift" na O2 je trošku jiná věc než na OI. K těm xenům co teď máš mám otázky. Dodělával jsi ostřiky? Co nivelace apod. věci k tomu potřebné?

Mj.přidávám do oblíbených tohle vlákno, zajímavější víc a víc. :palec::palec::palec:

Odkaz ke komentáři

Díky moc pane :) ostřiky světel už jsem měl a nivelaci jsem zatím nedodělával ale v plánu to je :palec: přestavba se snad povede zrealizovat počítám tak do dubna :) jsem rád že to tu chlapi sledujete, hned má člověk větší chuť na tom něco dělat :)

košin: mě se právě face světla dost líbí takže to udělám komplet :)

Odkaz ke komentáři

chlapi já vám nevím, každý to má jinak, někdo má kapsu plnou peněz a jde a koupí si "hotové" ale já si to radši udělám všechno sám, člověk z toho má pak lepší pocit :) takhle nějak si to představuji: 9e0aedfb58922cc7dbc41da03cc2fc0e.jpg

Za mě,hodně dobrá volba.. :prcprc::palec::palec::palec:

Půjdeš i do těch oranžových blinkrů? Já bych to tak chtěl,ale nějak nemám koule říznout do těch světel. Už asi fakt stárnu :wallbash: . Kdysi jsem s takovýma věcma problém neměl.. :)

Odkaz ke komentáři

do světel už asi znova nepůjdu, bylo s tím fakt moc sraní a hlavně s nejistým výsledkem a nedovedu si představit kdybych "zničil" fl xenony za nějakých 8k, to bych si to musel jít hodit :D asi fakt okopíruji tu z té fotky (nemám rád jakékoli kopírování a napodobování) ale ono moc na výběr není a tohle je krásně čisté a decentní :)

Odkaz ke komentáři

Jj mě se to taky líbí jak to je. Hlavně kola a podvozek,okořenit to nějakýma detajlama a je hotovo :) ..

Abych pravdu řekl,tak mě se líbí víc klasický FL předek než RS. Jen škoda,že nemá LED denní svícení.. :(

Jinak to lízo je z Cupry,ale to už je tak profláklé,že už to všichni víte,asi co? :D

Já bych měl právě možnost vzít xeny za děkuji,ale spíš mě odrazujou ty další věci které jsou k tomu potřeba..

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...