Přejít na obsah

pissi

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    200
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

895 zobrazení profilu

pissi's Achievements

1

Popularita

  1. Zdravím pánové. Řešil už někdo jak dostat vylepšenou verzi cockpitu do prvních modelu čtvercové Octavie?? Zajímalo by mě,jestli by to šlo vyřešit pouze softem,nebo je třeba cockpit vyměnit? Dík za postřehy.
  2. Dívám se,že mi to vlákno trochu zatuhlo.. Za ty tři roky jsem neudělal vubec nic,jen pravidelný servis.. Jen jezdím a užívám si jak auto bezvadně funguje.. Jinák,letos už mám nachystáno na sezónu. Rozleštěno a navoskováno.. Možná ještě trochu poladím výšku. Teď jsem jezdil o něco výš,ale nějak mě to zase táhne dolů... :-D
  3. pissi

    OII Combi

    Povedené.. :palec: :palec:
  4. Leštíme na Žamberk. Ve třech to jde mnohem líp :) . A taky jsem si udělal minulý týden malou radost.. Zatím jsem je měl ve všech autech,takže nebudu porušovat tradici..
  5. Bohatě by mi stačilo Bolero a byl bych spojojený ;) . Manželka ale protestuje,protože Bolero neukazuje údaje z klimatroniku na hlavní obrazovce a prý neuvidí z místa spolujezdce teploty a čas :D :D ..
  6. Taak povedlo se.. S velkou pomoci načerpaných informací tady z fóra,ale nakonec vlastními silami namontováno :D ..
  7. Chytaly o kloub,či co? Pošlo to něco níž? O kolik?
  8. Zdravím. Podle toho,co jsem se dočetl tak nejde nastavit sklapění zrcátek pouhym zamknutím,chapu to dobře? Nepřišel už náhodou někdo na to jak je nakódovat aby se klíček nemusel přidržovat? Aby se teda sklopily hned při zamknutí.
  9. Venku zase chcalo,tak se trochu pohnul s OPS.. Po mechanické stránce by to mělo být všechno hotové. Teď ještě nakodovat,odskoušet a složit :) ..
  10. Luxusní barva na RS ;) ,a ty celokožené sedačky jsou největší pecka... :palec:
  11. lifty: díkes.. phobas: vím,že ty už to teď asi řešit nebudeš,ale i velké čidla se běžně dávaly dopředu. Měl by si to jako z fabriky.. ;)
×
×
  • Vytvořit...