Kajman Odesláno Únor 3, 2010 Sdílet Odesláno Únor 3, 2010 Kde najdu +12 volt ovládaných světelným senzorem... tj. pracujících jenom v noci? Můžete někdo poradit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Únor 3, 2010 Sdílet Odesláno Únor 3, 2010 dá se říct, že jen z podsvitu ovladačů :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Únor 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2010 Myslíš okruh podsvitu tlačítek (který si v noci ručně zapnu)? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 přesně ten, pokud si nakóduješ denní svícení, tak se ti se senzorem a light assistantem bude zapínat podsvit jen v noci/ za tmy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 a prepinac v poloze auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Únor 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 poloha auto = poloha tunnel light viz obr.? jinak denní nakódováno mám tuším Skandinávie, ale ten tunnel jsem doteďka nepoužíval, musím vyzkoušet... Díky za tipy kluci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 To AUTO slouzi kdyz se setmi tak se ti rozsviti vse co ma kdyz mas senzor na svetla,sterace ja mam to deni sviceni na mlhovky a sviti jen ty na 30 procent a kdyz zajedu do tmy nebo uz se stmiva tak se mi automaticky rozsviti xenony a kdyz se zase rozedniva tak se to automaticky prepne na denni sviceni ty mlhovky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Únor 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2010 Díky všem, AUTO světla vyzkoušeno, funguje a pro můj záměr bude určitě vyhovující ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 ja jezdim jenom na auto, v anglii bez denniho sviceni v čechach s.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.