Deefler Odesláno Září 22, 2015 Sdílet Odesláno Září 22, 2015 Ahojte. Dnes som zamenil originálne rádio (Symphony MP3) za Pioneer DEH-X3700UI. Rádio som takmer úspešne vymenil. Rádio funguje, ale vždy po odchode z vozidla a následnom príchode sa autorádio vždy zresetuje. Proste všetky nastavenia su fuč. Čím to môže byť? Ešte mi bolo povedané, že aby sa nepripájal z tých káblov zadu sivobiely kábel. Cez ten sa posielali údaje do autorádia, ako napr. rýchlosť. Že vraj to spôsobuje problémy na neoriginálnych radiach pri diagnostike. A neviem ešte zapojiť anténu. Do rádia, kde sa pripája anténa, je ta koncovka veľmi hlboko. Podľa videí tam ide niečo ako taká predlžovačka, avšak neviem ako sa to nazýva. //Vyriešené. Trebalo prehodiť káble červený so žltým 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vacul Odesláno Září 22, 2015 Sdílet Odesláno Září 22, 2015 Musíš prohodit červený kablík se žlutým v ISO konektoru (stálé napětí a spínané klíčkem)...pak ti to bude fungovat jak má. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Září 22, 2015 Sdílet Odesláno Září 22, 2015 A na antenu si kup redukci, takovej bananek :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deefler Odesláno Září 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 22, 2015 Rádio už neresetuje. Na tú anténu potrebujem ISO-DIN variantu? A s tým sivobielym káblikom mi neviete poradiť? Bolo mi povedané, nech ho nezapájam kvôli problémom s diagnostikou. Lenže nie som si istý, či ho mám odstrániť z konektoru, alebo nejako povytiahnut. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Září 23, 2015 Sdílet Odesláno Září 23, 2015 Ziadna redukcia. :prcprc: Kup si fantomove napajanie anteny. Je potrebne ked pouzijes neoriginal radio. Potrebujes presne vid obrazok. :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deefler Odesláno Září 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 23, 2015 Toto je ono?http://www.autodesign.sk/auto-hi-fi/autoradia/prislusenstvo-k-autoradiam/anteny/antenne-napajace/iso-din-adapter-antena-napajanie/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Září 23, 2015 Sdílet Odesláno Září 23, 2015 Ziadna redukcia. :prcprc: Kup si fantomove napajanie anteny. Je potrebne ked pouzijes neoriginal radio. Potrebujes presne vid obrazok. :palec: images.jpg Joo pravda vlastně ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Září 23, 2015 Sdílet Odesláno Září 23, 2015 Toto je ono? http://www.autodesign.sk/auto-hi-fi/autoradia/prislusenstvo-k-autoradiam/anteny/antenne-napajace/iso-din-adapter-antena-napajanie/ Ved som poslal aj fotku co mas presne kupit. Neviem co nechapes???? ISO-DIN adaptér anténa - napájanie VW pre vozidlá Škoda Octavia, Fabia, Felicia, Volkswagen, Seat. Slúži k napájaniu antény, pokiaľ použijete iné, ako koncernové autorádio. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deefler Odesláno Září 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 23, 2015 Nebol som si istý, či to bolo práve toto. Idem ju zháňať :D Ďakujem za pomoc borci :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.