Apo Odesláno Říjen 2, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2015 Zdravím všechny, chtěl bych si nechat poradit co si dáváte na auto, jako ochrana laku? Začátkem listopadu se konečně dočkám nové OCT III 2.0TDi 4x4 modrá race. Jelikož jezdím hodně často v Praze, tak bych chtěl nějak ochránit lak před drobnými škrábanci při otvírání dveří a malinké ťukance při parkování atd. Jaké máte zkušenosti s foliemi? Popřípadě zda mi doporučíte nějaké kvalitní folie, nebo člověka, který aplikaci provádí na jedničku. Změní folie nějak barvu? Jak se auto s folií umývá? (myji jen ručně před barákem) Děkuji za každou radu a doporučení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocpel Odesláno Říjen 4, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2015 Dnes se používají průhledné folie, takže na první pohled nezjistíš, že na autě máš folii nalepenou. Barvu to nemění a do myčky s ní můžeš v pohodě jezdit. Navíc ještě chrání před UV zářením a auto nevyšisuje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Apo Odesláno Říjen 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2015 Diky moc za odpoved. Doporucis mi nejakou znacku folii nebo nejakyho sikovnyho cloveka, ktery je dela ? Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
czbob Odesláno Únor 23, 2016 Sdílet Odesláno Únor 23, 2016 Zdravím, mám novou OIII v hnědé Topaz a přemýšlím, že bych si, kromě střechy, nechal nalepit průhlednou ochranou folii. Neví někdo kolik by to stálo?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 23, 2016 Sdílet Odesláno Únor 23, 2016 Tohle by mě taky zajímalo od někoho kdo to má delší dobu. Co jsem kdysi slyšel, tak fólie je fajn, ale při instalaci se ne vždy daří omezit pořezání laku při ořezu fólie. Možná je toto dnes již vyřešeno... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Apo Odesláno Únor 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2016 Ahoj, resil jsem toto tema aktivne. Pokud chcete kvalitni folie, tak cena neni pod 30k a jak rika Martin, casto se ponici pri orezu lak :( dalsi problem nastava po sundavani folii zustava lepidlo a cely auto pak cistit, to bych opravdu nechtel :/ rekl jsem si ze budu jezdit a az bude potreba neco opravit, tak to necham nastrikat v lakovne :) Foto: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cevin Odesláno Únor 23, 2016 Sdílet Odesláno Únor 23, 2016 Nezkoušel někdo http://www.pikatec.cz ??? Mam objednanou OIII scout černá metalíza a přemýšlím o tom... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 26, 2016 Sdílet Odesláno Únor 26, 2016 Fólii má na autě např. Ol@f - viz. sekce odpadlíci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.