SpiderM Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 Lidi mam stribrnou octavii a uvazuju jakou barviu trmenu co myslite? Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 zelený hamerlite..nebo jak se to piše..klasika..odzkoušeno a nejviz na OCT sluší Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 (upraveno) SpiderM: chapu, ze se asi v normalnim zivote toci vsechno kolem tebe, ale tady to ma svoje pravidla a nebylo by spatny, kdybys je dodrzoval i ty :) tohle tema tady uz jednou je a dokonce tam jsou i fotky. Je to tak tezky chvili hledat a premyslet? Nebo porad potrebujete mit nekoho za prdeli, aby vam radil? Taky chapu, ze ne kazdy se narodi jako chytry, ale aspon tu snahu by si mohl projevit http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=388 Upraveno Únor 4, 2010 uživatelem houmik Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 Honzo gdo te dneska nasral :) Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 Já bych dal červenou ta vynikne asi nejvíc. Modrá by taky možná nebyla špatný samo i zelená jiný barvy bych asi nedal. Dal jsem stříbrnou a zaniklo to v tý moji béžový. Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 prosim moderatora, aby to tady zamknul Odkaz ke komentáři
SpiderM Odesláno Únor 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 SpiderM: chapu, ze se asi v normalnim zivote toci vsechno kolem tebe, ale tady to ma svoje pravidla a nebylo by spatny, kdybys je dodrzoval i ty :) tohle tema tady uz jednou je a dokonce tam jsou i fotky. Je to tak tezky chvili hledat a premyslet? Nebo porad potrebujete mit nekoho za prdeli, aby vam radil? Taky chapu, ze ne kazdy se narodi jako chytry, ale aspon tu snahu by si mohl projevit http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=388 Prosimte o co ti de? Ja sem se ptal primo na barvu na moje auto a ne na typ barvy nebo tak neco jako je v tom co si mi poslal odkaz. Myslim ze tady je to svobodna volba kdo a co sem pise a kdyz nechces odpovidat tak klikni dal a nech tak. Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 (upraveno) jen ze to neni prvne, kdy zakladas tema nesmyslne :( a na to samy se muzes zeptat tam, proste budes pokracovat v tematu, nevim, co je na tom tak tezkyho, spousta lidi to dela a aspon se to tema znovu obnovi. :) Upraveno Únor 4, 2010 uživatelem houmik Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Únor 16, 2010 Sdílet Odesláno Únor 16, 2010 tak ne tak zvostra, proste vice hledejte a doplnujte do stavajicich temat, kde jsou uz moudra vetsinou zodpovezena at si to nezasereme duplikatama temat. a hlavne v klidu a slusne - houmiku ;) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky