Oskar1 Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 Zdravim. Měl jsen Octavku už jednu velkou solenou kouli. Nechávám si mejt auto jen ručně a nikdy jsem nechtěl jed do myčky. Na to mám svůj lak moc rád ale díky tomu mrazu ručně u nás nemejou a tak jsem u Makra na Čerňáku v Praze jel kolem Agipu a viděl sem že tam maj novou myčku. Byl jsem ji nejdříve obhlidnout a musim řict docela super!! Kartáče jsou mechové takže nepoškrábou. Nejdřív to myčka umeje teplou vapkou, napění, dvakrát přejedou kartáče s velkym množstvím vody pak se to umeje vodou čistou a pak jde vosk a nakonec teplej sušák plus mytí podvozku a kol a to vše jen za 199 kč to de ne?? Jsem na auto dost háklivej ale když do myčky tak jen sem. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 no vidis jezdim tam jen na tu vapku co maji naproti a nikdy jsem si nevsiml ja nebyl jeste ani jednou v mycce neverim jim a ted mam vapku uz v garazi tak nebudu jezdit uz nikam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.