Guest michal8056 Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 Zdravím členov octavií. Mám octaviu r.v. 99, 2,0l benzín 85Kw/116hp, sedan a kód motora je AQY a mám taký problém, že ihneď po naštartovaní sa sám motor vypne, a ručičky sa ani nepohnú a taktiež mi na budíkoch neukazuje celkový stav km ani hodiny. Pri tom ked pootočím klučom, kontrolky mi svieta. Ihneď po naštartovaní sa sám motor vypne, a ručičky sa ani nepohnú. Dnes mi to známi hodil na auto diagnostiku, a povedal mi len tolko, že mu ich nechce načítať, a že pravdepodobne budú odpálené... Nemáte prosím vás s tým niekto skúsenosť? môže to byť aj immobilizér? Ak to tu je niekde náhodou už rozoberané tak sa ospravedlnujem. Budem vďačný za každý tip. Vďaka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 nejdříve bych prověřil spínací skříňku, rozsvítí se kontrolky po otočení klíčku a začne ukazovat nádrž?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest michal8056 Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 nie nie, len sa rozsvietia kontrolky a to je všetko, ručička na nádrž sa ani nepohne a takisto ani otáčkomer, ked sa mi podarí naštartovať, ale to sa hneď vypne motor. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 takže asi budíky KO, možná pudou zachránit, ale kdo ví.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Andrejjj Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 Ja mam zas podobny problem( octavia 1.6i rok 99),ale ja zas normalne nastartujem a mne to frči len budiky zostanu nehybne stat, su mrtve proste.Viete mi dakto poradit co mam stym robyt alebo de je pravdepodobna chyba a čo ma to vinde? diki 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Albert Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 Hodte ty auta na diagnostiku, jinak bych vyměnil budiky a nechal skompletovat s imobilizerem, ja daval budiky z passata B5 které jsou v MPH a nastartoval jsem a hned to chciplo a po chvili váhání jsem si všiml že při zapnutí kontrolek mi problikává imobilizer.. tak jsem to nechal skompletovat a jezdim:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 (upraveno) to Andrejjj: Zbytečný měnit budíky(snad), klasika padající ručičky, nejdřív zkusit opravit a když se nepodaří tak vyměnit. Téma tu o tom je. Upraveno Březen 17, 2010 uživatelem stihacka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.