Pavel Koum Odesláno Říjen 7, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2015 Dobrý den, je možné aby leasingová společnost trvala po celou dobu smlouvy, aby její předmět leasingu os. vozidlo ŠKODA , prováděl jen autor. servis ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Říjen 8, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2015 Samozrejme to mozne je, pravdepodobne to budes mit uvedene primo v leasingove smlouve. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavel Koum Odesláno Říjen 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2015 Dobrý den, je možné aby leasingová společnost trvala po celou dobu smlouvy, aby její předmět leasingu os. vozidlo ŠKODA , prováděl jen autor. servis ? No taky jsem smlouvu nepodepsal, servisní prohlídku a výměnu oleje mi udělá každý servis . Našel jsem jinou leasing. společnost a ta je v pohodě.Jinak znám autor servisy Škoda , které berou do opravy jiné značky a ne jen koncernové. Opravují i auta po nehodě a pojišťovna je vede jako smluvní. Například Peugeot , Ford .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Říjen 11, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2015 samozrejme, jak jsem psal, je to v zavislosti na smlouve. ja mam take ve smlouve pouze neautorizovane servisni strediska... jen bacha smluvni partner pojistovny nemusi nutne znamenat to same jako servis schvaleny leasingovkou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.