Erdy Odesláno Říjen 10, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2015 Zdravíčko 2010 2.0tdi pd bmm Nesvití :levé přední obrysové, levé denní, pravé přední podkávácí,dálka,denní,,mlhovka,blinkr, zadní pravé obrysové, levá zadní brzda a mlhovka. a taky nesvítí osvětlení spz. Maxidot všechny ty co nesvítí vypisuje, zkontroloval jsem všechny žárovky a ověřil na zdroji že svítí. Zkontroloval jsem věchny pojistky multimetrem. Stalo se to po zapnutí světel. Nemáte někdo podobnou zkušenost už s vyřešeným koncem? Děkuji Ondra. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Balet Odesláno Říjen 29, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2015 Ahoj. Taky mi to takhle přestalo svítit a byl to špatný kontakt na pojistce v motorovém prostoru. Tak jsem trochu obrousil ty plošky kontaktu a od té doby je to OK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KoliCZE Odesláno Leden 29, 2017 Sdílet Odesláno Leden 29, 2017 Stalo se mi to samé a dělá to ta velká zelená 30 A pojistka v motorovém prostoru. Byla zaoxidovaná, takže by mělo stačit očistit plošky pojistky nebo pro jistotu vyměnit pojistku. Na VAG to píše - Chyba 927 - Svorka 30 pravá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Matyty20 Odesláno Listopad 24, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2019 Ahoj, děje se mi úplně to samé. Cca před 2 týdny se auto rozsvítilo a ticho po pěšině. Dnes jsem nastartoval a objevil se stejný problém. Pojistky proměřené, žárovky taky, všechno OK. Pojistka v motorovém prostoru zelená 30 A se nezdá, že by byla nějak zoxidovaná. Co by to mohlo být ? Přeci není v pohodě, že se to z ničeho nic zase rozběhalo a po 14 dnech se problém objevil znovu. Zkusím ještě vyměnit tu pojistku a uvidíme, jinak mě nic nenapadá. Díky za případnou odpověď 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 24, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2019 Příčinou je poddimenzovaný kontakt pojistky, na čas zase pomůže rozebraní eboxu, vyčistění a napružení + nová pojistka. Oxidace tam nevzniká... spíš přechodový odpor, mnohdy je i roztavený plast eboxu a samotná pojistka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Matyty20 Odesláno Listopad 24, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2019 Před hodinou, Rolbař napsal: Příčinou je poddimenzovaný kontakt pojistky, na čas zase pomůže rozebraní eboxu, vyčistění a napružení + nová pojistka. Oxidace tam nevzniká... spíš přechodový odpor, mnohdy je i roztavený plast eboxu a samotná pojistka Díky moc, uvidím co udělá nová pojistka a případně přenechám rozebrání a vyčištění eboxu někomu, kdo tomu rozumí. Pojistka ani plast roztaveny nejsou. Každopádně díky za radu a odpověď. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Matyty20 Odesláno Listopad 25, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2019 Pojistka vyměněna a světla pořád svítí jak si chtějí. Jak se rozebírá a čistí ebox ? Díky 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Listopad 25, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2019 Já jsem měl problém s denním pravým světlem.Sporadicky se měnila jeho funkce, hlášena závada na Maxidotu.Koupil jsem novou žárovku(fungovala měsíc) Nakonec pomohlo očištění kontaktů zamotné žárovký a dosedacích ploch patice pro žárovku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Matyty20 Odesláno Listopad 25, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2019 Pomohlo by odpojení a vyčištění od částečné oxidace ? Už fakt nevím čím jiným by to mohlo být. Jaký je postup odpojení, co všechno se musí očistit, jak a čím ? Díky za případné rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Matyty20 Odesláno Prosinec 9, 2019 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2019 Ahoj, problém vyřešen. Auto jsem odvezl s projevující se chybou ke svému mechanikovi. Nakonec došlo k výměně celé pojistkové skříně v motorovém prostoru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.