Davidos1980 Odesláno Říjen 17, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2015 Zdravím potřebuji radu...pri prudkém rozjezdu " za studena" rána jak svině a zařadím jedna ...rychlost dám ale nejede to..otáčky jdou nahoru...je to spojka? dík...Mám 1.9 před face agr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lordweb24 Odesláno Říjen 20, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2015 Co zlomena poloosa? Ja gaky mel rozjezd a rana jak svin... radit slo... ale auto se ani nehnulo. Dokonce kdyz jsem dal treba petku a pjstil spojku, tachometr ukazoval, ze je auto v pohybu a ukazovalo to asi 30 km za h jak je to sladeny se spojkou. T.j. petka bez plynu jede asi 30 km za h. Jen tip ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davidos1980 Odesláno Říjen 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 20, 2015 Co zlomena poloosa? Ja gaky mel rozjezd a rana jak svin... radit slo... ale auto se ani nehnulo. Dokonce kdyz jsem dal treba petku a pjstil spojku, tachometr ukazoval, ze je auto v pohybu a ukazovalo to asi 30 km za h jak je to sladeny se spojkou. T.j. petka bez plynu jede asi 30 km za h. Jen tip ;-) Jo máš pravdu po přezkoumání auta druhý den jsem zjistil ,že rupla poloosa levá ta kratší..už objednávám novou origo za 3000 ...teď mám docela strach ,aby časem nerupla i ta pravá.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lordweb24 Odesláno Říjen 26, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2015 Jsem rad, ze jsem poradil :-) Me taky rupla leva poloosa. Od te doby klid. Prava zatim drzi a uz je to rok od vymeny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davidos1980 Odesláno Říjen 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2015 Jj ted se bojim co ta prava prave...co ale tak ctu po netu tak praska leva... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupa89 Odesláno Listopad 21, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2015 prava poloosa vam nerupne to je trubka ta je pruznejsi nez leva ktera je plna tyc.vzdycky praskaj jen levy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.