madjism Odesláno Říjen 22, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2015 Zdravím Pánové, mám teď kouknout na rozsvícení kontrolky ABS u bouraného vozu. Nehoda byla taková, že rána přišla na přední levé kolo které následně trochu pokrčilo i práh (šlo jednoduše kus dozadu). Vím že byla měněna těhlice, rameno a tlumič. Ovšem nejspíš se stalo i něco se snímačem otáček pro ABS. Jen co jsem tak zběžně zkouknul kabel u kola vypadal nepřerušený ale předpokladám že se tím nárazem mohl urvat někde dál vevnitř. Určitě bude chyba někde mezi kolem a řídící jednotkou. Chtěl bych se Vás tedy zeptat jak by jste s detekcí co je špatně postupovali. Nemám diagnostiku, chtěl bych to zvládnout nějak sám s pomocí multrimetru pokud by to šlo, elektrotechnicky jsem zdatnej. Dá se nějak zjistit zda je čidlo v pořádku popřípadě proměřit zda je vedení přerušené? Teď právě nevím jestli se dá strana od ABS ŘJ nějak odpojit abych ten okruh změřil jestli není urvaný. Děkuju za každou radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Říjen 22, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2015 No zmerit to muzes aspon ohmicky... lepsi je sehnat nekoho kdo ma diag a ten to promeri podstatne lip... ono nemusi byt spatny senzor, muze byt spatny snimaci krouzek... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
madjism Odesláno Říjen 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 22, 2015 Ale VAG asi přesněji nespecifikuje v čem je chyba že?(zda je špatný senzor, přerušené vedení, špatný kroužek u čidla) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Říjen 22, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2015 diagnostika rozezná špatná kroužek - mechanická závada a vadný senzor nebo jeho vedení - zkrat na kostru/plus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
madjism Odesláno Říjen 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 22, 2015 A vyhodí mi tohle i ta obycejna diagnostika do 3 tisíc? Známý si ji koupil asi pred rokem tak že bych si ji tedy půjčil :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Říjen 22, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2015 kouknu se do kristalove koule ... pockej.... mozna jo... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
madjism Odesláno Říjen 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 22, 2015 :D ne tak ja to myslel jestli tohle ukáže i ta obyč nebo až ta drahá mrcha v servise :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Říjen 22, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2015 klidne i obyc ale musis vedet kde to merit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
madjism Odesláno Říjen 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 22, 2015 Jak to myslíš kde? Myslíš kde v tom softwaru ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Říjen 23, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2015 Najdi si nekoho kdo tomu rozumi a pomuze ti diagnostikovat... ano v diag... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
madjism Odesláno Listopad 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2015 Tak jsem nakonec pánové změřil pouze odporovou metodou kabeláž a byl tam zkrat, kabel byl v jednom místě proseknutý o plech a kontakty byly tím pádem zkratovány. Sehnal jsem z jedné rozbité faceliftky kabel druhý, v motorovém prostoru jsem jej naletoval a abs šlape jako hodinky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.