a-w0666 Odesláno Říjen 26, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2015 Zdravím , chci se zeptat jak jste na tom se spotřebou oleje mám 2 octavii rok 2010 a docela můžu s klidem říct že víc utratím za olej než benzín,nedávno mě palubní pc vyhodilo kontrolu hladiny oleje a bylo tam na min dolil jsem tam na půlku cca 750 km mě to vyhodilo kontrolku znovu říkám co to je za blbost tak jsem šel zkontrolovat olej a bylo tam na rysce min , tak že sundat ochrannou ližinu motoru nikde ani kapka oleje motor čistý zátka dotažená filtr taky ani z výfuku nic , zkoušeno přes bílí ubrousek a ani flek tak že co mi poradíte čím by to mohlo být podle servisní knížky je tolerance nebo li norma 0.5L / 1000 km tak že já v toleranci nejsem :D dík za rady a odpovědi lámu si stím hlavu a mám obavy že to bude tučná oprava Odkaz ke komentáři
hamzi Odesláno Říjen 26, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2015 počítej tak s 50 tis. pdívej se do opravy motoru 1.8tsi CDAA. vlákno vede fido a rovnou ty auto i opravuje. Nezávidím .. Edit: a jsi celkem punkáč, založit totožný vlákno, který tu už je.. Odkaz ke komentáři
a-w0666 Odesláno Říjen 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 26, 2015 omlouvám se jsem tu nový dneska tak že jsem si ani nevšiml stejného vlákna Odkaz ke komentáři
hamzi Odesláno Říjen 26, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2015 já jsem tu od včera, ale mám oči Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Říjen 26, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2015 Tak zamykam... napis to do spravneho vlakna... Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky