luborj Odesláno Říjen 26, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2015 Ahojte, nepasuje polohovatelna opierka hlavy z Passatu B7 do O2 FL? Vedeli by mi niekto dat cislo dielu v tmavom prevedeni (vodicova strana)? Vdaka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Říjen 26, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2015 Lubo neviem ci pasuje z passatu ale z predFL octy urcite... Mam ju doma, takze kludne ti ju necham na vyskusanie a pripadne aj na stalo... Mne viac vyhovuje ta nepolohovatelna z FL... Kludne sa ozvi, daleko nebyvas tak ti ju dam na test 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mirec-ke Odesláno Listopad 8, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2015 Ja som mal v starej polohovatelnu a teraz sa uz pevnu. Stara mi vyhovovala viac :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 9, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2015 (upraveno) bohužel od FL jsou nepolohovatelné, ale plně tam pasují z předFL, z passatu ani superbu je dát nelze - jiná aretace PS: nelze ani zaměnit potah, každé provedení ma jiný tvar Upraveno Listopad 9, 2015 uživatelem Rolbař 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.