Přejít na obsah

SmartGate zkušenosti


ORS

Doporučené příspěvky

Objednal jsem si dodatečnou montáž Smartgate do Octavie Combi RS 3. Zaplatil jsem za to 4800Kč (oproti ceně cca 2000Kč při objednávání nového auta) a můžu říct, že jsem docela zklamanej.

1) Na Androidu jsou problémy s připojením na internet, když je mobil připojený na wifi, Údajně by mělo pomoci přepnout komunikaci na wifi direct, ale to mi s mojí Galaxy S5 teda nefunguje. Já za jízdy posloucham online hudbu přes Spotify, takže je to pro mně dost problém. I když si nastavim offline režim, tak stejně Spotify když je na wifi, tak zkouší odesílat (asi info o přehraných skladbách) a po chvíli se zasekne.

2) I když bych se smířil s tim, že budu offline a pustil si rádio, tak aplikace jsou dost na nic. K čemu je mi aplikace, kde sleduju spotřebu, když mam benzínové RS? Vidim tam akorát maximální dosaženou rychlost v jednom bodě trasy. Kdyby to alespoň umělo ukazovat vybrané parametry v jakémkoli vybraném bodě na trase, jako to můžu dělat ve Sports trackeru nebo v Endomundo na behani?

 

Lituju těch peněz :( Zas jedna dobra myšlenka, co Škoda nedokázala dotáhnout do použitélné podoby (stejně jako smart link)

 

nebo jaké jsou Vaše zkušenosti?

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Práveže to je chyba škodovky! Smartgate mám v aute vyše roka, testoval som ho od začiatku ešte s prvým pôvodným sw 6xx, na platforme IOS. Pôvodné aplikácie boli podstatne lepšie, napr automaticky sa pripojovali po zapnutí zapaľovania atď. Aktuálne verzie sú nepoužiteľné, automaticky sa nepripoja, po zapnutí zapaľovania treba spustiť aplikáciu, preklikať sa tuším cez 4 okná a na každom kliknúť "Pripojiť" resp "Potvrdiť". Aj po ručnom pripojení sa z 10-tich jázd zaznamenajú kompletne max 2-3, zvyšok vôbec, alebo len náhodná časť z trasy. Fakt "super" :facka: Keby k tomu aspoň uvoľnili technickú dokumentáciu a umožnili ostatným napísať nejaké užitočné a použiteľné aplikácie...

Za mňa je to asi najväčšia neužitočnosť z cenníka, ktorú ide k autu objednať :wallbash:

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...

Ahoj, mam problem s pripojenim Smartgate pres Wifi Direct... dokaze nekdo poradit co delam spatne?

Pres WiFi Client se mi telefon pripojuje normalne automaticky po zapnuti zapalovani, samozrejme pokud mam zapnute mobilni data, tak se nepripoji... Pokud ale zmenim typ pripojeni v aplikaci na WiFi Direct, tak se to nespoji. Telefon nic nenajde ani pokud dam hledat WiFi Direct zarizeni.... diky za rady

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

luckymann: Nenapísal si, s akým telefónom máš problém, predpokladám asi nejaký Android.

 

Po nedávnom update smartgate fw na 1023 a aktualizácií aplikácií v telefóne musím napísať, že konečne to funguje normálnejšie. Už netreba každé pripojenie potvrdzovať X klikaniami - stačí spustiť aplikáciu a tá sa automaticky pripojí, keď je zapnuté zapaľovanie v aute. Trvalo to skoro rok :ph34r:

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

160R: ahoj, telefon mam s Androidem (verze 5.1.1), verze Smartgate na telefonu je 1.1.37

 

Dost casto se mi stava, ze po zapnuti zapalovani trva dlouho, nez se telefon vubec pripoji k autu, nekdy se pripoj a hned odpoji a tohle se deje celkem nepravidelne... Nevim jestli pomuze update FW (v servise?) nebo je problem v telefonu.... (obcas mi taky telefon vyhodi hlasku ze "Service se zastavila..."

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...