Přejít na obsah

VAG-COM-KKL

Majkl_

Doporučené příspěvky

Ahoj

obracím se na Vás s měnším problémem. Mám KKL VAG COM kabel (je tam i nálepka 409.1). Na virtuálce jsem si zprovoznil WinXP, USB nastavil na COM1. Po spuštění VAGU (zkoušel jsem několik verzí i licencí) mi nechce najít řidíci jednotku např. centrálního zamykání. Jediné co najde je motor...

Můžete mi poradit, v čem může být problém ? Teď jsem akorát našel, že to může být neoriginálním rádiem ? To vážně ? Mám zkusit odpojit konektor od autorádia ?

Děkuji za tipy a rady

Odkaz ke komentáři

Neví někdo bližší info tedy ? Jak to je s těmi jednotkami ? Komfortní jednotka se bere jako řídící jednotka ve VAGU ?

Jak říkám, podle VISu jsem si chtěl přizpůsobit alarm (hlídání vnitřního prostoru, houknutí při zamknutí, ovládání oken pomocí dálkového).

Další info o autě tedy - všechna okno v elektrice, origo alarm nejspíš (po otevření kapoty v zamknutém autě se spustí alarm).

Musím si natáhnout kabel z večerky na parkoviště a napájet noťas, proto bych chtěl prvně vědět info.

Děkuji všem

Odkaz ke komentáři

To jsem nezkousel :) jinak teda mela by mi jit vetsina tech jednotek ze? Alespon 10 ? Kdyz jsem daval autoscan tak tam byly adresy 01 56n dalsi si nepamatuji. Tak bych mel zkusit jen konkretne ty zvolit? Dela se to tedy ze do adresy zadam natvrdo cislo te jednotky? Jinak co to radio ? Muze to blokovat? Zitra vyzkousim to s tou baterkou a dam vedet :) zatim dekuju

Odkaz ke komentáři

Chtěl jsem právě přes tlačítko "35 - centrální zamykání" tuto jednotku otevřít ale nešlo to. Nebyla nalezena - ptalo se mě jestli je nainstalovaná v autě. Ale jak říkáš, budu muset asi napřímo napsat 46 do výběru adresy ? to 46 je v HEXA soustavě ? protože u adres můžu vybrat 01-F0 myslím. Volí se tím teda řídící jednotka ? Tím, že do výběr adresy napíšu to číslo ?

Díky

Odkaz ke komentáři

Tak abych řekl pravdu, já požívám 304, což je skoro stejné jako 409, celkem s tím i umím, ale když čtu co píšeš, moc tomu nerozumím. Pokud se chceš napíchnout na centrální zamykání, tak to není pod 35 - centrální zamykání, ale u OI pod 46 - centrální stahování oken, tak to prostě u OI je, pod 35 není nic. Normálně jí zvol v nabídce řídících jednotek.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...