Pan Vik Odesláno Duben 19, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2016 děkuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vojta 93 Odesláno Duben 20, 2016 Sdílet Odesláno Duben 20, 2016 Pěkně se o ní staráš :) Jen tak dál 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pan Vik Odesláno Květen 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2016 Chlapi,trošku řeším přední nápravu,našel jsem tu mraky názoru na brzdy ,silentbloky,čepy atd.Po výměně brzd jsem jsi myslel že budu mít klid a neni ,pořad mi to lehce vrní při brzdění a nevím co s tím nechci měnit celý předek jen kvůli tomu že bude na sto procent.Dával jsem original kotouče i zadní ale problém v tom není.Auto má nejeto 220000km a vizuálně i na STK nezjistily že bych měl někde vůli na napravě ,v servisu mi zjistily že mám jen díry v prachovce na kulových čepech tak ty půjdou nové i když tam vůli nezjistily .Pak jsem se dočetl že to způsobují přímo brzdiče že se tam vymačkají ty gumy na čepech nebo to zarezne.Ale minulé léto jsem to taky řešil a brzdiče byly kontrolovány a promazány a dělalo to stále,tak jsem uvažoval vyměnit na nich gumové pouzdra invetice 250kč a silentbloky na napravě puky a ty přední válce a gumy na stabilizátoru a rejdové čepy řízení.Písněte jestli to někdo řešil a jestli to bude stačit nebo jiné postřehy .Třeba že i čepy na napravě a kosti taky???Jako vyměnit všechno se mi nechce .A jestli někdo dělal tak jen pro info jsem koukal na ty puky originál nebo ty lemferder a mají normální nebo zesílený plný ale prý zase klesne komfort protože to nepruží.Tak babo radˇ!!Všem poděkuji za názory 0 Citovat Odkaz ke komentáři
horky99 Odesláno Květen 1, 2016 Sdílet Odesláno Květen 1, 2016 Řešil jsem před x lety taky. Vyměněno vše na přední nápravě a kotouče se stále kroutily. Nakonec jsem vyměnil náboje a od té doby klid. Sice investice velká,ale u mě se vyplatila. Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pan Vik Odesláno Květen 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2016 Řešil jsem před x lety taky. Vyměněno vše na přední nápravě a kotouče se stále kroutily. Nakonec jsem vyměnil náboje a od té doby klid. Sice investice velká,ale u mě se vyplatila. Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalkto tak že jsi neměnil ze silentbloku nic jen ty náboje + ložiska? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
horky99 Odesláno Květen 2, 2016 Sdílet Odesláno Květen 2, 2016 Právě že jsem měnil veškeré silentbloky, čepy a ložiska. Ale kotouče se stejně zkroutily. Pak jsem vyměnil opět ložiska,ale i s nábojem a od té doby bez problému Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 3, 2016 Sdílet Odesláno Květen 3, 2016 Důležité je změřit házivost nábojů před výměnou kotoučů, nedávno jsem to dělal. Nesmí být větší jak 0,03mm ! Důkladně očisti dosedací plochu a proměř to. Pokud je to víc, tak celý náboj vyměň. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.