Jiran74 Odesláno Listopad 8, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2015 Ahoj,jmenuji se Jirka,na foru jsem delší dobu,ale spíše pasivně,takže až teď vystupuju z anonymity :-) Říká se,že do stejný řeky nevstoupíš,ale já to udělal . Před cca deseti lety jsem vlastnil Oktávku 1.generace před faceliftem a nyní se po pár autech opět vracím k Oktávě. Takže si dovolím Vám představit moji Oktuli,je to 1.9 TDi 66Kw, typ motoru ALH ,r.v.02,najeto cca 192 tis.km,zakoupena V ČR. Výbava : Vcelku základ-man.klima,ABS,4xel.okna,Maxidot,nebo K-Dot nevím jak se tyto starší jmenují. Co se týče karoserie,jsou na ní škrábance,sem tam promáčklina-přede mnou jezdila žena,ale interier vcelku zachovalej. Nějaký úpravy plánuju,ale vzhledem k tomu,že parkuju na ulici to nechci moc přehánět,ať nepřitáhnu zbytečné nenechavce. Minimálně je v plánu:lepší kola-tyto jsou se zimákama,loketka,změna podsvitu interieru,lepší brzdy,nějaký kravinky v ineriéru a exteriéru a časem možná lehce poladit motor, vyleštění světel-jsou vcelku poškozená,tripling a uvidíme,co mě napadne. :) Jo,SPZ sice Ostrava,ale jinak jsem od Olmika :) Nějaký rychlý fotečky : 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Listopad 8, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2015 Krásná barvička... přeju hodně kiláčků bez potíží. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jiran74 Odesláno Listopad 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2015 Díky, :) ,právě proto jsem se vrátil po několika propadácích (Peugeot 307,Citroen C8 ,atd.) k jedničkové Oktávce . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 8, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2015 Vítej zde na fóru, Octulka vypadá moc pěkně, nádherná barvička a spolehlivý motor, tohle bude dlouho dobře sloužit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
312 Odesláno Listopad 8, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2015 Ahoj vitam te tu mezi nami. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jiran74 Odesláno Listopad 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2015 Díky kluci za přivítání :) ,snad mi nějakou dobu vydrží B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Listopad 9, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2015 vítej :) hlavně ať slouží a dělá radost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Listopad 9, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2015 Toš Vítej stou kráskou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jiran74 Odesláno Listopad 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2015 Ještě jednou díky kluci,no na barvu si stále zvykám,sháněl jsem buď modrou hlubinou metlu,co má Košin,nebo tm.zelenou Martin TDi,no,ale dnes něco sehnat ve slušným stavu za rozumnou cenu je problém,pokud člověk nechce projezdit celou republiku. Jinak v neděli jsem si "pořídil" dvojité zadní obrysovky,ale nějak se mi to nepozdává,jsem z toho nervozní,jestli mě nechytnou cajti. nemáte někdo takovou "zkušenost? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Listopad 9, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2015 možná buď rád že jsi tu modrou nesehnal, košin by mohl vyprávět jak ta barva dokáže potrápit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jiran74 Odesláno Listopad 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2015 :D ,ať se pochlubí ...no já tudle modrou zrovinka měl,ale přes faceliftem,je fakt,že udržet to čistý, dá práce ,kromě toho mám odnepaměti nepsanou dohodu se svatým Petrem-vždycky ,když umeju auto,tak druhej den zaprší :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Listopad 9, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2015 s tím mytím to mám stejně, většinou k tomu ještě letí saharský písek nebo někde vyváží bordel z pole a já přes to jedu :D jinak modrá hlubina, co k tomu říct :D v životě už to nechcu vidět na autě :D odlopané skoro všude kde ti klepne kamínek, pak to leze po celém autě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Listopad 9, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2015 Dvojty obrysy mam uz neco pres rok a nikdy PČR nic nerekla :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jiran74 Odesláno Listopad 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2015 A tak zase,Oktuli máš už vymakanou pěkně,aspoň se nenudíš ;) ....já měl před touto dvojkovou fabku v bílé,ta byla na 20 metrů jak umytá furt ,tam jsem ju jednou za měsíc opláchnul kýblem a bylo parády ! :D to Miloš :nic neřekla při kontrole,nebo Tě za ten rok nestavila? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Listopad 9, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2015 Kontrolovali me asi 3x a nescetnekrat za mnou jeli a nikdo nic ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jiran74 Odesláno Listopad 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2015 Tak to je cajk :) ,za mnou jel akrorád dnes kamoš a pak mi volal,že mám nějaký zaseklý brzdový světla,že furt svítěj . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Listopad 9, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2015 :-D si zvykne :-) auto zezadu vypada hned lip :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Listopad 10, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2015 hlavně to auto jde zezadu bezpečně vidět...za skoro 2 roky mi nikdo nic neřekl a to za mnou xkrát jeli policajti..stavět mě nestavěli, asi neřeší zadní červené pozičky a xenony v mlhovkách :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 10, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2015 Také tě tu vítám a jak už tu bylo řečeno, octa je opravdu pěkná, tak se o ni nadále dobře starej a ona ti to určitě vrátí bezproblémovým provozem ;) . Jinak co se týká těch zdvojených obrysových světel, tak tuto úpravu mám asi už 3-4 roky (i zdvojená brzdová světla) a PČR už mě stavěli hodněkrát a nikdy mi nic neřekli (to mám ještě v SPZ a v předních světlech ledky) a i když za mnou jeli nebo stáli na semaforu, tak taky nikdy nic, takže bych se toho nebál, jen na STK jsem světla vracel do původního stavu, ale příští rok, kdy půjdu opět na STK už nechám ledky i ty zdvojené obrysovky. Brzdovky tedy vrátím do origo stavu, protože by se jim to určitě nelíbilo, ale proti obrysovkám by neměli nic namítat... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jiran74 Odesláno Listopad 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2015 Díky Konny,to jste mě fšeci uklidnili :) ,o těch brzdovkách jsem taky malounko přemýšlel,ale nakonec sem řek,že na začátek dvoje obrysy jsou až moc :) Jinak ,už jsem měl dnes první malou závadu-jedu si ráno do práce,přepnu na dálnici na dálkový,pak zpět na tlumený a NIC,tma, tož jsem pak volal eletrikářovi,dopo mu to zavezl,prej špatnej přepínač blinkrů na levé straně,no ale spravil mi to provizorně,přepojil to prej jaksi právě s těch dálkovejch,takže tlumený svítí normál,i kontrolka ,akorád když svítím dálkama,tak mi svítěj i tlumený.Tak nevím,jestli to mám zatím nechat,nebo pak radši sehnat novou páčku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Listopad 11, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2015 pokud nemáš tempomat tak mám páčku doma ve skříni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jiran74 Odesláno Listopad 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 11, 2015 tempomat nemám,do budoucna ale o něm uvažuju,i tak díky za nabídku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.