Přejít na obsah

Cayenka

Doporučené příspěvky

Ahoj,jmenuji se Jirka,na foru jsem delší dobu,ale spíše pasivně,takže až teď vystupuju z anonymity :-)

Říká se,že do stejný řeky nevstoupíš,ale já to udělal .

Před cca deseti lety jsem vlastnil Oktávku 1.generace před faceliftem a nyní se po pár autech

opět vracím k Oktávě.

Takže si dovolím Vám představit moji Oktuli,je to 1.9 TDi 66Kw, typ motoru ALH ,r.v.02,najeto

cca 192 tis.km,zakoupena V ČR.

Výbava : Vcelku základ-man.klima,ABS,4xel.okna,Maxidot,nebo K-Dot nevím jak se tyto starší jmenují.

Co se týče karoserie,jsou na ní škrábance,sem tam promáčklina-přede mnou jezdila žena,ale interier

vcelku zachovalej.

Nějaký úpravy plánuju,ale vzhledem k tomu,že parkuju na ulici to nechci moc přehánět,ať nepřitáhnu

zbytečné nenechavce.

Minimálně je v plánu:lepší kola-tyto jsou se zimákama,loketka,změna podsvitu interieru,lepší brzdy,nějaký kravinky v ineriéru a exteriéru a časem možná lehce poladit motor,

vyleštění světel-jsou vcelku poškozená,tripling a uvidíme,co mě napadne. :)

Jo,SPZ sice Ostrava,ale jinak jsem od Olmika :)

Nějaký rychlý fotečky :

post-4529-0-10604100-1447005031_thumb.jpg

post-4529-0-58604700-1447005056_thumb.jpg

post-4529-0-40794200-1447005077_thumb.jpg

post-4529-0-65966400-1447005104_thumb.jpg

post-4529-0-23518600-1447005134_thumb.jpg

post-4529-0-78495300-1447005161_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ještě jednou díky kluci,no na barvu si stále zvykám,sháněl jsem buď modrou hlubinou metlu,co má Košin,nebo tm.zelenou

Martin TDi,no,ale dnes něco sehnat ve slušným stavu za rozumnou cenu je problém,pokud člověk nechce projezdit celou republiku.

Jinak v neděli jsem si "pořídil" dvojité zadní obrysovky,ale nějak se mi to nepozdává,jsem z toho nervozní,jestli mě nechytnou cajti.

nemáte někdo takovou "zkušenost? :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Také tě tu vítám a jak už tu bylo řečeno, octa je opravdu pěkná, tak se o ni nadále dobře starej a ona ti to určitě vrátí bezproblémovým provozem ;) .

Jinak co se týká těch zdvojených obrysových světel, tak tuto úpravu mám asi už 3-4 roky (i zdvojená brzdová světla) a PČR už mě stavěli hodněkrát a nikdy mi nic neřekli (to mám ještě v SPZ a v předních světlech ledky) a i když za mnou jeli nebo stáli na semaforu, tak taky nikdy nic, takže bych se toho nebál, jen na STK jsem světla vracel do původního stavu, ale příští rok, kdy půjdu opět na STK už nechám ledky i ty zdvojené obrysovky. Brzdovky tedy vrátím do origo stavu, protože by se jim to určitě nelíbilo, ale proti obrysovkám by neměli nic namítat... ;)

Odkaz ke komentáři

Díky Konny,to jste mě fšeci uklidnili :) ,o těch brzdovkách jsem taky malounko přemýšlel,ale nakonec sem řek,že na začátek dvoje obrysy

jsou až moc :)

Jinak ,už jsem měl dnes první malou závadu-jedu si ráno do práce,přepnu na dálnici na dálkový,pak zpět na tlumený a NIC,tma,

tož jsem pak volal eletrikářovi,dopo mu to zavezl,prej špatnej přepínač blinkrů na levé straně,no ale spravil mi to provizorně,přepojil to prej

jaksi právě s těch dálkovejch,takže tlumený svítí normál,i kontrolka ,akorád když svítím dálkama,tak mi svítěj i tlumený.Tak nevím,jestli to mám zatím nechat,nebo pak radši sehnat novou páčku.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...