petrbungee Odesláno Listopad 14, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2015 (upraveno) Zdravím a předem se omlouvám jestli toto téma tu již někde je. čeká mne výměna na octavii 2 předních nábojů neboť ty co tam jsou už mají 250000 natočeno a asi mi dělají problémy s kmitáním řízení neboť vše ostatní je ok, teď jde o to jakou značku nábojů tam dát aby to něco vydrželo. Upraveno Listopad 14, 2015 uživatelem petrbungee 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas6 Odesláno Listopad 14, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2015 FAG nebo origo.Nic jiného bych nevolil.Stojí sice tanec ale vydrží. Nemyslím si že by byly po 250 vadné.jakým způsobem ti kmitá řízení?Navíc házivost se dá změřit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Listopad 14, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2015 Fag nebo origo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petrbungee Odesláno Listopad 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2015 v lete jsem menil komplet brzdy od ATE a ted kdyz jedu tak kolem 130 a pak zacnu intezivneji brzdit tak to začne kmitat zkousel jsem i vyvzeni kol a ani zmena sady kol na zimaky tomu nepomohla tak bud je zvlnenej kotouc nebo to lozisko nebot i tlumice jsou nove 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bazrs@email.cz Odesláno Listopad 28, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2015 To spis ten kotouc nech si ho zkontrolovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.