khaika Odesláno Listopad 16, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2015 Zdravím, přišel jsem vám ukázat svou Octulii s motorem 1.8t, světly devil eyes a s tmavěhnědou metlou se zlatou perletí. Výbava vozidla Laurin Klement Přestavba na LPG - spotřeba 9-10l Najeto mám s ní 50 000km Úpravy neplánuju již žádné.. Libí se mi jak je :). Jediná velká závada, která mě potkala po cestě byl pokažený alternátor. Jinak běžné opravy na nápravách a takových věcech :). Na foto 15 plecháče. Na léto origo Laurinky 16tky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Listopad 16, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2015 Vítej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jiran74 Odesláno Listopad 16, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2015 Zdárek,pěkná barva 0 Citovat Odkaz ke komentáři
khaika Odesláno Listopad 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 16, 2015 Zdárek,pěkná barva Díky. Je z alfy :) Edit: Přidávám ještě vylštěného stínovlase jak psí koule :).. Jde tam vidět i nádech té perletě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jan lichovnik Odesláno Listopad 16, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2015 z kama si? nevidel jsem te litat po opave? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Listopad 17, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2015 vítej, moc zajímavá barva :) to je origo, nebo po laku ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Listopad 17, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2015 Auto ma potencial :-)barva skvela , intros krasny:-) Odladit svetla do pryc, podlozky pod spztky a podle me luxus:-) Kola asi jsou jen zimaky ted:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
khaika Odesláno Listopad 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2015 Schanel jsem origo xenony, ale tyto svetla jsem mel za 2500, tak proc ne. 5000 za origo je už bakšiš :D Barva samozrejme z tovarny neni :D. Jo jinak do Opavy taky obcas zavitam :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
forder339 Odesláno Listopad 17, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2015 Vitaj :) prajem veľa šťastných kilometrov bez poruch. Inač veľmi pekná farba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
khaika Odesláno Listopad 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2015 Nutná oprava sedaček. Už jsem jednou dával přečalounit řidiče, ale nevyměnila mi zrovna kožený díl, který je na zadních stehnech, takže to nevydržel. Dal jsem rovnou i tu druhou, i když ještě nebyla porvaná. Ale aspon bude klid :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 20, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2015 Vítej, ta barva je opravdu moc pěkná a i celá octa , jen za mě ty přední světla nee-e :) . Jinak jak teď řídíš, to sedíš na zadních sedadlech jak Hajtaur z Policejní akademie? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jan lichovnik Odesláno Listopad 20, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2015 pekny introš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
khaika Odesláno Listopad 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2015 Nejezdim uz tyden :( :D. Svetla bych dal taky origo xenon. Vse na tom aute k tomu mam, ale je to o penezich 0 Citovat Odkaz ke komentáři
khaika Odesláno Listopad 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 28, 2015 Zdravím tak sedačky mam zpátky. Čalounice to udělala hezký, ale mam problém. Nefunguje mi výhřev obou sedaček. Když pootočím kolečkem od řidiče, tak rele cvakne, ale od spolujezdce vubec nic.. Předtím to šlo na pohodu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Listopad 28, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2015 Zkus prověřit všechny spoje v konektorech. Mě taky čeká oprava předních sedaček v RS interiéru. Sehnal jsem si za hubičku molitan do sedačky, teď jen sehnat šikovnýho čalouníka. Na kolik tě vyšla oprava? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
khaika Odesláno Listopad 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2015 1800 za obe. Ja si myslim, ze spis poskodila ty vyhrivaci decky :(. Kdyby mel nekdo poneti, jak to pod tou kuzi vypada a jak by se mohly ty decky poskodit, tak bych byl vdecnej za kazdou odpoved 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Listopad 29, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2015 Jaj, tak to mohla otrhat drátky přímo na dečkách. Dečky jsou tuším nalepený na molitanové výplni sedáku. To bych zkusil reklamovat, protože je odpovědná za vady. Cenovka je ale slušná. Měnila ti kůži? Já budu potřebovat na obou vyměnit ty krajní proužky kůže, ale musím sehnat někoho, kdo má origo škoda materiály. Dečky se samo dají sehnat, ale něco to stojí a ta pakárna s výměnou... Teď před zimou je to na pytel, já už bych sedačky bez teplíčka nechtěl, rád si v zimě hřeju pozadí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
khaika Odesláno Listopad 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2015 Mi povidej ted pred zimou. Jinak menila kuzi i alkantru. Nenechal jsem si dat pravou kuzi, protoze je draha jako prase a neda se objednat jen kousek.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Listopad 29, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2015 Já jsem si sehnal origo RS látku na ty prostřední výplně, teď ještě sehnat kůži na ty boky. Máš foto sedaček po opravě? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.