vojta 93 Odesláno Listopad 18, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2015 Mám dotaz ohledně EGR. Měl jsem problém s tím že z EGR mi na motor stříkal olej. Včera jsem tedy vyzkoušel zaslepit EGR 2 mm nerezovým plechem a po ujetých 60 kilometrech se zatím olej neobjevil. Problém mám takový, že se mi zdá že teď to auto méně táhne. Jako bych naložil 200kg do auta. Mám jen takový pocit a nebo je opravdu něco špatně? Jedná se o ALH 66kw R.V. 2002 Najeto 278 000 Km Děkuji za odpovědi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Listopad 18, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2015 aby ti EGR stříkal olej je podle mě blbost, ten bere část vyfukových splodin a posílá zpět do sání.. pokud v něm máš olej, tak je spíš z turba nebo z IC.. se zaslepeným egrem to právě má od spoda trošku lépe jet..být tebou zkontroluju jestli se ti dobře hýbe klapa v EGRu a jestli máš správně záslepku..a nebo ještě odpoj podtlakovou hadičku z EGR a zacpi šroubkem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vojta 93 Odesláno Listopad 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2015 Při zátěži motoru z EGR šel olej. Stříkal z dírky pod tím kloboučkem. Já jsem původně myslel že za to může víčko na ventilovém víku. Tak jsem to těsnění zesílil teflonovou páskou co se požívá na utěsnění závitů. Víčko a i ta teflonka byla suchá ale motor a EGR byl zase mokrý. Z jiných míst to snad ani nemůže jít ne? Jinak co se týče té záslepky tak mám těsnění původní na tom nalepený nerezový plech ( neprůchozí ) a na něm ještě jedno origo těsnění. Podtlakovou hadičku jsem nechal, jen jsem ji vyměnil za novou od Rexrothu. Každopádně se motor jako uklidnil a není tak hlučný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
trhan Odesláno Listopad 19, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2015 ...těma dírkama v EGR to poteče pořád - je to prolínající olej co je v sání z odfuku klikovky a pokud pouští turbo tak i z něj a prolíná to kolem osičky samotného ventilu [tlak ve vedení to tlačí ven] a pak těma dírkama ven a kape to na motor a všude kolem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vojta 93 Odesláno Listopad 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2015 A když do těch dírek udělám závit a utěsním to červíkem? K čemu ty dírky slouží? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
trhan Odesláno Listopad 20, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2015 ..slouží k funkci samotného ventilu,pod plechovým kloboučkem je membrána a ta když otvírá ventil tak těma dírkama se pod ní přisaje vzduch a jak ventil zavře a membrána dosedne tak vzduch tamtudy zase unikne...pokud by tam dírky nebyly,pod membránou by vznikl podtlak a znemožnil by membráně fungovat....pokud bude EGR vyřazen z funkce klidně se můžou dírky zaslepit ale lepší by bylo,pokud se s ventilem nepočítá,tak jej vykuchat a do vniklé díry je možno namontovat např. přípoj ukazatele plnicího tlaku [nemusí se vrtat do vedení ani do potrubí...] anebo jen zazátkovat a olej už se nikdy neobjeví... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vojta 93 Odesláno Listopad 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2015 Děkuji za odpověď. Zatím se mi po zaslepení EGR olej na motoru neukázal tak uvidím jak to dlouho vydrží..... Spíš jsem koukal že v sání za EGR je to zarostlé tím bordelem. Je to vrstva cca 4-5 milimetru. na okraji jsem to oloupal šroubovákem ale jak to vyčistit uvnitř mě ještě nenapadlo. Čistil jsem EGR acetonem a čističem brzd a šlo to i tak špatně. Šlo by to vyčistit pískováním? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Listopad 20, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2015 pískovat radši ne, vyndej egr ven a vyškrábej to šroubovákem celé, pak to prolij nafto..dobrý je na to taky nějaký kartáček.. a pokud to máš tak moc zarostlé, tak ideálně shodit i sání a vyčistit i sání, taky bude plné bordela 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 20, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2015 doporučuji čistič karburátorů od den braven, jde to rozhodně líp jak čističem brzd a benzínem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
trhan Odesláno Listopad 20, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2015 ...ze samotného ventilu to stačí vyškrabat ale z potrubí to buď vypal a nebo klidně opískuj... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vojta 93 Odesláno Listopad 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2015 EGR jsem už čistil ale už je znovu černý. Ale jde mi právě o samotné sání... Mám obavu aby se ten bordel neurval a nevletělo to do motoru. Děkuji za nápady jak ten hnus dostat z toho sání nějak se to pokusím vyčistit. ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupa89 Odesláno Listopad 21, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2015 sani i egr je nejlepsi vycistit tak ze si koupite myti na motory naredite s vodou do vanicky kde sani i egr ponorite a nechate pres noc sani se krasne vycisti ze ani novy nevypada tak ciste jen u egr je dobre zaslepit vsechny dirky k membrane aby se k ni nedostal cistic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vojta 93 Odesláno Listopad 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2015 Děkuji za rady. Něco se s tím pokusím udělat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rassat Odesláno Listopad 27, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2015 Odmocil jsem to v nafte fovnitr dal nekolik matek m6 a trepal jsem s tim, pak jsem to znova promachl nadtou a pak zapalil a celkem 3x opakoval. Jak psali kluci, pokud ti jde olej pres egr, tak to je na 99 procent turbo, ktere ti haze olej do sani a IC. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vojta 93 Odesláno Listopad 30, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2015 Noooo s tím zapálením si nejsem moc jistý. Nepokroutí se to tím žárem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
trhan Odesláno Listopad 30, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2015 ...ne...takovej žár tam nebude...normálně to prolij benzínem nebo nějakou hořlavinou a ideální je na to propanový hořák...zbytek se jen pak vyklepe ven a je to... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.