Rosta RS Odesláno Listopad 24, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2015 Ahojte, dodělávám výhřev zadních sedaček na octavii II, takže je potřebuji rozčalounit, sedák se mi podařilo, ale z opěradly si nevím rady respektive nechci něco polámat atd. neví někdo jak na to? Díky moc za rady popřípadě fotky Rosta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 24, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2015 nejdřív musíš vyháknout zakončení potahu po obvodu ze strany kufru, je to tam v takovém "U" profilu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosta RS Odesláno Listopad 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2015 Díky moc za radu, už jsem potah sundal.. je to přesně jak píšeš.. Prosím nemáš schéma zapojení el. pro Facelift? mám pouze pro předface :( a musí se pak něco kodovat? děkuji za info.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosta RS Odesláno Listopad 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2015 Tak jsem našel toto: kabeláž vede od pojistkovky za přístrojovkou a dále P prahem až dozadu, u nádrže se větví k sedačkám a k ovladačům. RJ výhřevu je přišroubovaná v P podběhu u navíječe pásu. 2 bile - jeden hrubsi - ten mi konci u praveho predniho kola a nevim kam ho zapojit a druhy tensi - ten prijde zapojit do BMC - bila svorkovnice, pin 21 pak je tam kablik na osvetleni ovladacu dalsi je do pojistkove skrine a posledni by mel jit taky do pojistkove skrine, na pojistku 46 ten, co ti končí v prahu, tak zapoj na ten bílý, co jde do P sedačky, také bílý sedadlu spolujezdce, 10-polova svorkovnice, pin 1 Ale mám auto PředFace takže nemám BMC ale BSG takže nevím kam zapojit ten bílý tenký, který se má zapojit do BMC bílá svorkovnice pin 21 ve Face Díky moc za pomoc Rosta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 25, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2015 zapojíš ho na bílý co vede už do sedačky spolujezdce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosta RS Odesláno Listopad 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 25, 2015 Tady mám tu kabeláž k výhřevu zadních sedadel a zapojení kdyby někdo potřeboval.. hnědý - kostra červeno-žlutý - pojistka 38 bílý - konektor pod sedačkou spolujezdce pin1 modro - šedý - 58b osvětlení spínačů, konektor spínače světel T10 pin10 černo-hnědý - 75a vypínané plus, konektor climatroniku T20 pin12 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosta RS Odesláno Leden 30, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2016 Výhřev zadních sedadel mám kompletně hotový, vše funguje jak má dávám zde pár fotek z montáže :) jen mám dotaz: po té montáži deček se mi zdá, že jsou teď sedačky o dost tvrdší (prkenné) a vnitřky více vyboulené. Přeci jenom ty dečky mají cca 5mm ne-li více, řešili jste to také někdo? podle mě mají být trochu nižší vnitřní molitany :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.