Hudy09 Odesláno Listopad 30, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2015 Zdravim, mam octavii II RS s dotekovym radiem. Z niceho nic se zaclo samo prepinat. Jakobych porad smatlal prstama po obrazovce. Prepinaji se mi stanice porad a porad dokola a nejde to zastavit. Nepomohl reset, ani kdyz jsem radio odpojil od vsech kabelu skoro na pul dne. Obrazovka neni spinava, byla tam ochrana folie a ani po jejim sejmuti se nic nezmenilo. V Chebu jsem nenasel opravnu kdo se tim zabyva. Jinak mi neporadili nic jinyho nez poradne vycistit obrazovku. Neco jsem cetl na netu ze oprava displeye vyjde draz nez nove radio. Nevite kde by mi pomohli nebo dali nejakoi radu krome noveho radia? :) diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
f86 Odesláno Listopad 30, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2015 ked si nalogujes do vyhladavaca spravne slova tak na slovenskom alebo ceskom bazosi najdes nahradne diely na columbusa, jeden typek tam predaval ledkovy displej za 40€ co je tusim nieco okolo 1300kč... teda ak sa pytas na columbus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hudy09 Odesláno Prosinec 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2015 Koupil jsem auto před měsícem. Nevím jestli je radio originální. Nemá žádné jméno nikde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Prosinec 2, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2015 To je china :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hudy09 Odesláno Prosinec 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2015 a co s tim? nějaká opravna známá? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Prosinec 3, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2015 Hodit do koše, většinou s temahle cinskejma radiama nechce mít nikdo nic spolecnyho, občas se to nedá ani rozdelat díly jsou taky každej pes jiná ves atd... A novej displej na kterej to vypadá bude stát jak dvě tyhle rádia 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Prosinec 4, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2015 Jestli to dokazes dopravit do Prahy, muzu se na to mrknout. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas451 Odesláno Prosinec 31, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2015 Zdravim potreboval by som poradit ohladom GPS map (na sd card) na radio ... podla obrazka vyssie co daval (hudy09) je to vzhladom skoro to iste (cina) neviem :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.