Přejít na obsah

Handsfree - co je to za držák a je k nečemu ??

Fireee

Doporučené příspěvky

Ahoj, mám v Okti co jsem koupil tenhle držák (viz. foto), dle kódovníku výbavu nemám BT, ale jen přípravu pro telefon. 9W4 = Příprava pro telefon. Potřeboval bych radu, jestli se na tento univerzální držák dá něco přicvaknout, co by komunikovalo s telefonem ? Případně, kde to koupit. Nebo mám smůlu a je mi to k ničemu ???post-48446-0-00262500-1449397282_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Tak jsem byl dnes u Jardy (Rolbaře), vyřešeno, HF funguje ke spokojenosti. Rychlé jednání, skvělej přístup, díky mu už volám za jízdy a doporučuju určitě všem, je vidět, že ví co dělá :-)

Omluva za citaci, neumím to smazat..

Zakoupil jsem O2 2006 také s touto nádherou. HF mi funguje, na maxidotu jsou však adresáře kontaktů, přijaté-odeslané hovory (telefon android 4.1) prázdné (nenalezeny žádné položky).

Má pro mě tenhle držák nějaký význam popř. může být odstraněn a jak??

děkuji

Odkaz ke komentáři

ještě mně napadla jedna věc, po spárování HF s mobilem, zkus chvíli počkat, co já vím, minutu, dvě a pak zkus s tím telefonem pracovat na maxiku. Jde totiž o to, že obecně, některé HW mobilu můžou být pomalejší v komunikaci, nevím, jestli co máš za mobil, jestli dvou nebo osmijádro a podobně ...

Odkaz ke komentáři

Naposled mi po spárování neustále vyskakovala hláška, že se chce HF spárovat s tel. seznamem a výpisem volání. Po potvrzení ANO, hláška zmizela a po cca. 3 vteřinách se objevila opět. A pořád dokola a dokola. Seznamy na maxidotu byly prázdné, když jsem ale vytočil číslo z telefonu, tak se hovor na maxiku objevil a mluvil jsem přes HF. Pořádně vyzkouším asi až o víkendu. Zatím díky

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Jde ten adapter nějak využít na převod hudby z mobilu do auta? Nějak jsem si nikde nevšiml AUX konektoru.. a jediná možnost co mě napadá je přehrávat hudbu z CD nebo přes to zařízení, které převede mp3 na radiové vlny a pak vysílání zachytit radiem..

Do adapteru snad musí vést nějaké kabely pro vedeni zvuku z mobilu do repro ne?

Díky

Odkaz ke komentáři

No já tomu také nerozumím :D, mám plnou vybavu, mam adapteré, bluetooth, parkovací senzory, multifunkční volat ... AUX jsem, ale vůbec nikde nenašel :( jedinou možnost mám asi vypalit CD nebo něco takového.. AUX co jsem koukal, by měl být pod opěrkou u řidiče.HTB1ZX7NFFXXXXcnapXXq6xXFXXXi.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...