Fireee Odesláno Prosinec 6, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2015 Ahoj, mám v Okti co jsem koupil tenhle držák (viz. foto), dle kódovníku výbavu nemám BT, ale jen přípravu pro telefon. 9W4 = Příprava pro telefon. Potřeboval bych radu, jestli se na tento univerzální držák dá něco přicvaknout, co by komunikovalo s telefonem ? Případně, kde to koupit. Nebo mám smůlu a je mi to k ničemu ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Prosinec 6, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2015 je to originální HF a na t lze dodatečně aktivovat BT + samo doplnit o BT anténu, na tento držák se dá na pár telefonů koupit adaptér, alespoň na nabíjení, ale nový stojí docela nesmysl... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Prosinec 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2015 Tak jsem byl dnes u Jardy (Rolbaře), vyřešeno, HF funguje ke spokojenosti. Rychlé jednání, skvělej přístup, díky mu už volám za jízdy a doporučuju určitě všem, je vidět, že ví co dělá :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
macinkus Odesláno Prosinec 25, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2015 Tak jsem byl dnes u Jardy (Rolbaře), vyřešeno, HF funguje ke spokojenosti. Rychlé jednání, skvělej přístup, díky mu už volám za jízdy a doporučuju určitě všem, je vidět, že ví co dělá :-) Omluva za citaci, neumím to smazat.. Zakoupil jsem O2 2006 také s touto nádherou. HF mi funguje, na maxidotu jsou však adresáře kontaktů, přijaté-odeslané hovory (telefon android 4.1) prázdné (nenalezeny žádné položky). Má pro mě tenhle držák nějaký význam popř. může být odstraněn a jak?? děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Prosinec 25, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2015 držák můžeš demontovat, ten telefoní seznam záleží na nastavení telefonu, ale i na jednotce HF, občas se některé verze nemusí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
macinkus Odesláno Prosinec 25, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2015 díky... předchozí majitel využíval u HF všechny funkce, takže to bude na 99,9% telefonem. Pod držákem bude v palubce asi díra na kabely? Lze někde najít postup na odstranění držáku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Prosinec 25, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2015 Koupit novou dekorační lištu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Prosinec 25, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2015 Třeba ti to pomůže ;) http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=15060&p=1427090 0 Citovat Odkaz ke komentáři
macinkus Odesláno Prosinec 25, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2015 Díky všem:) zitra pošpekuluji :))) návod na demontáž super... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Prosinec 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2015 ještě mně napadla jedna věc, po spárování HF s mobilem, zkus chvíli počkat, co já vím, minutu, dvě a pak zkus s tím telefonem pracovat na maxiku. Jde totiž o to, že obecně, některé HW mobilu můžou být pomalejší v komunikaci, nevím, jestli co máš za mobil, jestli dvou nebo osmijádro a podobně ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
macinkus Odesláno Prosinec 28, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2015 Naposled mi po spárování neustále vyskakovala hláška, že se chce HF spárovat s tel. seznamem a výpisem volání. Po potvrzení ANO, hláška zmizela a po cca. 3 vteřinách se objevila opět. A pořád dokola a dokola. Seznamy na maxidotu byly prázdné, když jsem ale vytočil číslo z telefonu, tak se hovor na maxiku objevil a mluvil jsem přes HF. Pořádně vyzkouším asi až o víkendu. Zatím díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Prosinec 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2015 aktualizuj FW v mobilu ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
macinkus Odesláno Prosinec 29, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2015 JEdná se o Sencor P450, tam toho bohužel moc nevymyslím :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
macinkus Odesláno Leden 3, 2016 Sdílet Odesláno Leden 3, 2016 Potvrzeno, nespárování seznamu a výpisu volání s HF je dáno verzí androidu. Sencor P450 (Android 4.1) se nespároval, Samsung Core Prime (Android 5.1) bez problémů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Leden 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2016 já to říkal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radiaw Odesláno Březen 29, 2016 Sdílet Odesláno Březen 29, 2016 Jde ten adapter nějak využít na převod hudby z mobilu do auta? Nějak jsem si nikde nevšiml AUX konektoru.. a jediná možnost co mě napadá je přehrávat hudbu z CD nebo přes to zařízení, které převede mp3 na radiové vlny a pak vysílání zachytit radiem.. Do adapteru snad musí vést nějaké kabely pro vedeni zvuku z mobilu do repro ne? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Březen 30, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2016 AUX konektor, pokud máš, je pod loketkou ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radiaw Odesláno Březen 31, 2016 Sdílet Odesláno Březen 31, 2016 Není.. mám plnou výbavu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Březen 31, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2016 Nerozumím "mám plnou výbavu" a nemáš AUX ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radiaw Odesláno Duben 1, 2016 Sdílet Odesláno Duben 1, 2016 No já tomu také nerozumím :D, mám plnou vybavu, mam adapteré, bluetooth, parkovací senzory, multifunkční volat ... AUX jsem, ale vůbec nikde nenašel :( jedinou možnost mám asi vypalit CD nebo něco takového.. AUX co jsem koukal, by měl být pod opěrkou u řidiče. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Duben 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2016 aha, takže plnou výbavu nemáš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radiaw Odesláno Duben 2, 2016 Sdílet Odesláno Duben 2, 2016 Nějaký nápad jak z toho vybruslit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Duben 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2016 Tak dodělat AUX by pro šikovného autoelektrikáře asi neměl být problém ... pokud máš rádio které podporuje, tak máš vyhráno .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.