Grak Odesláno Prosinec 6, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2015 Tady vám predstavuji svou oktu 1.6 55kW vybava LX najeto 180tis. Úpravy do budoucna? Dat ji do 100% stavu což asi ubere ještě nějaký ten krejcar ale zase dělá to člověk pro to co ho baví :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Grak Odesláno Prosinec 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2015 Tady vám predstavuji svou oktu 1.6 55kW vybava LX najeto 180tis. Úpravy do budoucna? Dat ji do 100% stavu což asi ubere ještě nějaký ten krejcar ale zase dělá to člověk pro to co ho baví :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Prosinec 6, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2015 Co fotky? Koukej nám ji holku ukázat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Grak Odesláno Prosinec 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2015 Foto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Prosinec 6, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2015 Jedna se tam už zobrazila...pěkná barva, jen bych sundal ty příšerný zrcátka a ty světla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Grak Odesláno Prosinec 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2015 Taky jsem měl v planu sundat zrcatka ale nějak jsem si na ně zvykl horší to bude s vyfukem Jelikož pánům policajtum se nelíbí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Prosinec 6, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2015 Na tenhle motor nestojí výfuk svět, takže bych ho vyměnil za origo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Grak Odesláno Prosinec 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2015 Uvažoval jsem dát tam z 74kW ale teď musím imvestovat do jiných věcí a na STK s ním problém nemají jen jeden policajt ano Bylo mi řečeno že by tam měl pasovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Prosinec 6, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2015 tak vítej.auto vypadá zachovale,jen bych vyměnil přední světla,ze zadních sundal ty trapný rádoby chrom mřížky,určitě dolu šílený kliky a ještě šílenější zrcátka.pak křidílka do barvy auta + nějak buď zakomponovat výfuk do nárazníku nebo origo a bude to zase pěkný pohledný auto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Grak Odesláno Prosinec 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2015 Vše je v plánech ale světla si chci nechat sedi mi nějak k tomu autu a se zrcatky jsem se stoprocentně nerozhodl jelikož jsem na ně nějak navykl :-) ale výfuk bude muset asi dolů jelikož nemá homologaci a dohadovat se s policajtem nechci 1;-) jinak díky :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Grak Odesláno Prosinec 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2015 Teď musím hlavně dát nové zimaky, regulator altiku jelikož můj prebiji a baterku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 6, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2015 Vítej mezi náma, octa vypadá zachovale, jen bych udělal ty stejné úpravy co napsal Luk.ass, ale je to jen na tobě co vyměníš a co necháš... ;) , každopádně ti přeji, ať jsi s octou max. spokojenej a ať ti slouží spoustu kilometrů bez poruch 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Grak Odesláno Prosinec 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2015 No poruchy už byly zůstal jsem trčet kvůli cívce tak se hned měnila, pak 2x skrz baterku tak jsem se rozhodl že na Vánoce dostane autíčko novou i s regulátorem byl bych rád za radu jakou koupit :) jinak děkuji za přivítání :) úpravy plánuji jen teď musím investovat do provozních části a pak až vzhled :) Poslední majitel se moc nestaral taky cena 26000 odpovidala ale nějak mi na první pohled prirostla k srdci tak jela semnou domů :) ikdyž v minulosti bouraná tak jsem v rámci mezí spokojený :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 6, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2015 Je mi to jasný, že nejdřív se musí dát dopořádku provozní věci a pak se může člověk zaměřit na vzhledovou stránku auta ;) . Jinak osobně můžu doporučit baterku Varta Silver Dynamic http://www.autobaterie-pema.cz/autobaterie-varta-silver-dynamic-12v-63ah-610a-d15_22040.html . Mám ji 4 nebo 5 rokem, před více jako 2 roky přežila i klinickou smrt (byla asi týden totál vybitá) a pořád funguje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Grak Odesláno Prosinec 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2015 Díky :) Vartu zvažuji lepší si připlatit než nějakou činu za litr a za rok kupovat další :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Grak Odesláno Prosinec 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2015 Hlavně pokukuji po této http://www.autohotarek.cz/autobaterie-52ah-varta-blue-dynamic-c22 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Grak Odesláno Prosinec 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2015 Ještě bych se chtěl zeptat.Regulátor altiku musím měnit celý ten černý plast nebo stačí ten malý díl? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Grak Odesláno Prosinec 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2015 Tak svíčky i regulátor vyměněny jen teď výměnu kol ale jak to tak bývá tak se bude vrtat jelikož drážky v bezpecaku jsou strhle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.