Přejít na obsah

My Fair Lady

Doporučené příspěvky

tak vítej.auto vypadá zachovale,jen bych vyměnil přední světla,ze zadních sundal ty trapný rádoby chrom mřížky,určitě dolu šílený kliky a ještě šílenější zrcátka.pak křidílka do barvy auta + nějak buď zakomponovat výfuk do nárazníku nebo origo a bude to zase pěkný pohledný auto.

Odkaz ke komentáři

No poruchy už byly zůstal jsem trčet kvůli cívce tak se hned měnila, pak 2x skrz baterku tak jsem se rozhodl že na Vánoce dostane autíčko novou i s regulátorem byl bych rád za radu jakou koupit :) jinak děkuji za přivítání :) úpravy plánuji jen teď musím investovat do provozních části a pak až vzhled :)

Poslední majitel se moc nestaral taky cena 26000 odpovidala ale nějak mi na první pohled prirostla k srdci tak jela semnou domů :) ikdyž v minulosti bouraná tak jsem v rámci mezí spokojený :)

Odkaz ke komentáři

Je mi to jasný, že nejdřív se musí dát dopořádku provozní věci a pak se může člověk zaměřit na vzhledovou stránku auta ;) . Jinak osobně můžu doporučit baterku Varta Silver Dynamic http://www.autobaterie-pema.cz/autobaterie-varta-silver-dynamic-12v-63ah-610a-d15_22040.html . Mám ji 4 nebo 5 rokem, před více jako 2 roky přežila i klinickou smrt (byla asi týden totál vybitá) a pořád funguje :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...