Lubišek Odesláno Prosinec 17, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2015 Zdravím vás..Kdyby mi to šlo,nepíši..ale nejde mi vysunout parkovačka..šroubovákem sem ji skoušel vysunout,ale nejde to..otáčí se ale nic víc..Není na to nějaký grif?Nebo pomůcka?Díky..O2 vlastním teprv měsíc..díky..Prominte nadpis..Jde o Oct.2 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Prosinec 17, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2015 Je tam z boku pojistka, chce to hubený ruce a pokud je nemáš tak opatrně klestema a nebo jako já velkou pinzetou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubišek Odesláno Prosinec 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2015 Tak parkovačka je Ok..Podařilo se..A ted se chci zeptat..Na řidičových dveří je ovládání oken..Mě svítí jen ta dětská pojistka(podsvícení) a čudlíky na stahování oken ne-e..má to svítit také?Na oct.1 mě to svítí..proto se ptám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Prosinec 18, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2015 Má no... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubišek Odesláno Prosinec 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2015 Dobře..díky..Mrknu na to..Asi budou v háji budto žárovečky,nebo nějakej student..A ještě se chci zeptat(at nevytvářím další vlákno) co je osazeno za žárovky ve zpětných zrcátkách?Typ potřebuji..Nechci to rozebírat ted večer..díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Prosinec 20, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2015 Mas tu aj prehlad vsetkych osadenych ziaroviek, ako vo FL, tak aj v predFL. Staci hladat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.