Přejít na obsah

Lista predniho skla

RedDevilCZ

Doporučené příspěvky

Ahoj vsem, dnes mi z niceho nic odletela lista co kryje predni sklo, drzela na kousku, ale je zlomena. Jak se to muze stat?

Je to na strane u spolujezdce, ale i u ridice tam drzi silou vule, uz me asi dvakrat povylezla.

Muzu taky poprosit odkaz na to kde ji koupit, nemuzu se v tech listach treba u kelly zorientovat.

Mam kombika 2003 rok.

Pak bych se rad zeptal, jak se rozebiraji blinkry v blatnikach, zjistil jsem ze mi neblikaji, tak bych se na to rad podival.

Dekuju za radu

Odkaz ke komentáři

Lišta předního okna pravá 1U0854328B,levá 1U0854327B.

http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/autodily-skoda/test2/4345-kryci-lista-celniho-skla-octavia-1997-2010-tour.html

Demontáž blinkru.Bývá vyhřátý,rád praská.Doporučoval bych demontáž zadem,po povolení plastového podběhu,jak se píše v návodu.

http://www.skodaoctavia.cz/clanek/vymena-bocniho-blinkru

Odkaz ke komentáři
  • o 5 měsíců později...

Zdravim. Mam problem okolo celniho okna. Octu mam od prosince a puvodni majitel nekdy v r.2008 menil celni sklo. Ale kdyz jedu cca vic jak 80 tak okolo horni hrany je slysel dost aerodynamickej hluk. Jestli profukuje dovnitr nevim, ale zkusil jsem to prelepit paskou a hluk klesl tak o 90%.je to na pelepeni okna nebo staci koupit nejakej tmel nebo silikon a tu skviru mezi oknem a strechou vyplnit (je hluboka cca 0,5cm). A muzu i beztrestne vyplnit bocni listy na celnim oknu? Trochu nedolyhaji az ke sklu. Bezttestne myslim aby to pod tim. Neplesnivelo nehnilo nebo tak. Diky za radu :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...