Jaro113 Odesláno Prosinec 28, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2015 Ahojte, stal sa mi zasa problem s kufrom. Vcera mi signalizoval otvoreny kufor pocas jazdy,, preblikoval, otvoril som kufor a zatvoril a uz bolo dobre. Ale dneska uz som otvoril kufor, a svieto mi stale otvoreny kufor, aj ked je zatvoreny, skusal som hybat so zamkom, ale nepomohlo,, a vypalilo mi poistku vnutorneho osvetlenia. Tak som skusil odpojit konektor na zamku,, a uz bolo dobre,, ale ako nahle som dal konektor nazad, po otvoreni kufra mi zasa vypalilo poistku osvetlenia, kde moze byt zavada? V zamku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 28, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2015 Ze by byl vadny zamek (teda mikrovypinac zamku)... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jaro113 Odesláno Prosinec 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2015 Da sa vymenit iba mikrospinac? Alebo musi ist cela cast zamku nova? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 28, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2015 Opravit se da vse, ale v tomto pripade je lepsi koupit new... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
polpavel Odesláno Prosinec 28, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2015 Opravit zámek je celkem složité...po osobní zkušenosti, jsem kupoval nový. Plastový zámek je nýtovaný v kovovém pouzdře.... Rozebrat to je masakr. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jaro113 Odesláno Prosinec 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2015 Tak to zakupim novy a vymenim iba kus za kus, ale moze ten mikrospinac robit skrat? To sa mi nezda ze vypali 10A poistku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.