PetrvRS Odesláno Prosinec 30, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2015 Zdravím vás klubáci,tak dnes objednáno Rs tdi dsg combi šedá steel,červené prošití. :)Už teď mi to čekání leze na mozek :D 12 týdnu když to dobře půjde :)Objednáno i s výbavou navíc jediná věc,která mi vadí,že nelze objednat kola xtreme 19" a že je budu muset doobjednat,popřípadně dokoupit :(Po zkušenosti z předchozích dvou posledních vozů octavia II Rs tdi sedan a bmw e92 jsem si tam nechal dát nějaké veci na které jsem si prostě zvykl a bez kterých už si to cestování nedokáži představit.Například automat to je věc která je prostě super.Taková blbost jako je asistent dálkových světel bych si dříve řekl,ale dneska společník,který je fajn :)No a ten zbytek je:Kessy-prostě komfort,Parkovací senzory-autem nebudu jezdit jen já,Vyhřívané čelní okno-jsem ze Šumavy a tohle ocením,Challenge paket,Panoramatická střecha-pro někoho blbost,ale mě se to líbí a mám tohle rád.Takže už se nemohu dočkat až budu po prvních km podávat své dojmy i vám :) :)Hezký nový rok vsem!!! Po dlouhém přemýšlení,zkoušení jsem se nasral a adaptivní tempomat zrušil a přidal 4x4 :D Doufám,že už přijde,protože jinak furt budu přemýšlet co změnit -_- :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majkyz Odesláno Prosinec 30, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2015 Gratulujem a zelam ti pevne nervy viem co je to tak dlho cakat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Prosinec 31, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2015 (upraveno) Drzim palce,barva super,at ti to utece,ja mam 12 tydnu zitra,tak jsem zvedavej jestli se uz konecne neco pohne.Panorama pecka! Upraveno Prosinec 31, 2015 uživatelem magnum67 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majkyz Odesláno Prosinec 31, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2015 Magnume ticho ale v dobrom ti zavidim ja musim este 6 tyzdnov cakat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 31, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2015 Jestli chceš větší kola tak Vem rs230 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Prosinec 31, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2015 Proč vyhřívání předního okna a ne webasto, když jsi ze Šumavy?, jinak hezký výběr. ještě bych uvažoval o 4x4 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Prosinec 31, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2015 taky bych do noveho auta dal bufik misto vyhrivaneho celniho skla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Prosinec 31, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2015 Jj, pak nejde dát přenosnej antiradar :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrvRS Odesláno Leden 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 1, 2016 Nad bufíkem jsem též uvažoval,ale nějak po dlouhém přemýšlení jsem se rozhodl jen pro sklo(Jj o antiradaru vím :/ :D ).4x4 jsem dlouho zvažoval,ale nakonec jsem se pro ni nerozhodl->změna je život a nasral mě vypůjčený superb v dvoukole a jdu do 4x4 :D :) Rs230 je pěkné,ale benzin jsem zavrhl z důvodu toho kolik toho najezdím.Benzín už jsem měl a malém mě sežral s mou nohou :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrvRS Odesláno Březen 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2016 Ahoj :) Tak dnes informace od prodejce,že vůz už má přiřazené VIN číslo :) Takže už se pomalu blížím k cíli :) Takže konečná konfigurace je Rs -tdi->velký nájezd km, -dsg->pohodlí a s 4x4 manuál stejne nejde :) -4x4->ano původně jsem byl zastánce toho,že je to zbytečné,ale nakonec jsem se pro to rozhodl :) :D -Combi->musí být,práce,sport -nad rámec základní výbavy: Kessy,panorama,vyhřívané čelní okno,rs challenge,lesklé hagusy,sunset,rezerva,rádio Bolero,parkovací senzory přední+zadní,asistent dálk.světel,smartlink,servis standart :) Snad už to teď uteče jako voda a brzo se s ní budu moci ukázat i tady :) :) Každopádně to čekání je neskutečně dlouhé :D :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrvRS Odesláno Březen 19, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2016 Tak konečně i já jsem se dočkal po 11-ti týdnech už je myš doma lepsi fotky až v týdnu,dneska jsme se stihli jen seznámit ☺️ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tecora Odesláno Březen 19, 2016 Sdílet Odesláno Březen 19, 2016 Gratulace, moc pekny a rozumne postaveny auto. Predpokladam, ze koukas z okna co 5 minut ;)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrvRS Odesláno Duben 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2016 1800 KM za námi.Mile jsem překvapen z jízdních vlastností,řízení a sedaček.O Velikonocích vyzkoušena ostřejší jízda v zatáčkách a musím říct,že to drží jak přibité :) Zatím mam z auta velice pozitivní pocit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Duben 3, 2016 Sdílet Odesláno Duben 3, 2016 (upraveno) Ty jo ty uz jsi mne v km skoro dohnal,ja uz musim sakra zacit trosku jezdit :D jinak krasavice ! Panorama parada vid? Upraveno Duben 3, 2016 uživatelem magnum67 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrvRS Odesláno Duben 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2016 Jo Velikonoce byli dlouhé a KM přibývali :) Jojo panorama je hodně používána :) a je to velká paráda s ni :) myslel jsem si,že 3 Rs moc neni a jen za tyhle dva víkendy jsem jich potkal tak 5:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Duben 3, 2016 Sdílet Odesláno Duben 3, 2016 jj trojek rs jezdi opravdu hodne ale sedejch zase az tak hodne neni.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrvRS Odesláno Duben 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2016 Z těch 5-ti jsem viděl šedou jen jednu sedanovou vcera :) Jinak samé bílé a modré. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Duben 3, 2016 Sdílet Odesláno Duben 3, 2016 presne,taky potkavam vesmes bile a modre,obcas cernou.ale je fakt ze ja jezdim sice kazdej den ale malo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tecora Odesláno Duben 4, 2016 Sdílet Odesláno Duben 4, 2016 Proto je potřeba pořádnej tuning ala magnum, ať nejsme jedni z mnoha :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrvRS Odesláno Duben 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2016 Jediný co jsem na autě "upravil" jsou kola z audi a zadní podložky :) jinak asi nic dělat nebudu,už takhle je to si myslím odlišný :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Duben 4, 2016 Sdílet Odesláno Duben 4, 2016 Tecora :lool: :lool: :lool: ty mi davas ale jo,kazdej dle obrazu sveho,spravne,a ta seda v kombajnu co ma tady kolega je fakt pekna,jen co je pravda. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrvRS Odesláno Duben 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2016 Tak včera jsem vyměnil spz světla za ledky a rovnou nastavil zavírání kufru na klíček :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
psycho Odesláno Duben 25, 2016 Sdílet Odesláno Duben 25, 2016 Zaujimava farba... taku by som si vedel predstavit na svojej o1 :D vela stastnyh km prajem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrvRS Odesláno Duben 26, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 26, 2016 4000km za námi,zatím všechno v pořádku.Auto děla jen radost :) Přechod z Bmw jsem čekal horší :) dneska jsem si byl Drobet sjet na tratích rally Šumava :) pak posílám foto :) Sent from my iPhone using Tapatalk Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrvRS Odesláno Květen 20, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2016 Tak jak jsem zjistil už u Magnuma67 tak očividně ta šedá barva dámy za volantem přitahuje.Každé auto jsem parkoval v zákazu stání,občas jsem dostal lístek,ale vcera jsem si řekl budu slušný a dam to do rady...a bohužel jsem to neměl dělat... Při parkování před barákem do posledního volného místa paní vedle v autě si nevšimla,ze parkuji a rovnou se rozjelaVe zkratce máme za sebou Cca 6000km a hned tohle doufám,že to opravu na 1*!! Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Květen 20, 2016 Sdílet Odesláno Květen 20, 2016 Ach jo,proc nam to delaji?Novy kary,to je fakt k zbliti... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrvRS Odesláno Květen 20, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2016 Aby jsme se nenudili Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tecora Odesláno Květen 20, 2016 Sdílet Odesláno Květen 20, 2016 Já mám cca 2 týdny do dodání novýho RSa...vypadá to tak, že trojku prdnu do garáže a budu jezdit dál dvojkou :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
psycho Odesláno Květen 20, 2016 Sdílet Odesláno Květen 20, 2016 tvl toto nastve, ako sa to bude riesit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrvRS Odesláno Květen 20, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2016 To ja nevim,ja jen chci auto stále tak krásné a dokonalé jako bylo předtím :) Musí se s tím klucí v servisu pořádně poprat :) ;) Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.