Přejít na obsah

RS TDI DSG combi

Doporučené příspěvky

Zdravím vás klubáci,
tak dnes objednáno Rs tdi dsg combi šedá steel,červené prošití. :)
Už teď mi to čekání leze na mozek :D 12 týdnu když to dobře půjde :)
Objednáno i s výbavou navíc jediná věc,která mi vadí,že nelze objednat kola xtreme 19" a že je budu muset doobjednat,popřípadně dokoupit :(
Po zkušenosti z předchozích dvou posledních vozů octavia II Rs tdi sedan a bmw e92 jsem si tam nechal dát nějaké veci na které jsem si prostě zvykl a bez kterých už si to cestování nedokáži představit.Například automat to je věc která je prostě super.Taková blbost jako je asistent dálkových světel bych si dříve řekl,ale dneska společník,který je fajn :)
No a ten zbytek je:
Kessy-prostě komfort,
Parkovací senzory-autem nebudu jezdit jen já,
Vyhřívané čelní okno-jsem ze Šumavy a tohle ocením,
Challenge paket,
Panoramatická střecha-pro někoho blbost,ale mě se to líbí a mám tohle rád.

Takže už se nemohu dočkat až budu po prvních km podávat své dojmy i vám :) :)
Hezký nový rok vsem!!!

Po dlouhém přemýšlení,zkoušení jsem se nasral a adaptivní tempomat zrušil a přidal 4x4 :D Doufám,že už přijde,protože jinak furt budu přemýšlet co změnit -_- :D :D

Odkaz ke komentáři

Nad bufíkem jsem též uvažoval,ale nějak po dlouhém přemýšlení jsem se rozhodl jen pro sklo(Jj o antiradaru vím :/ :D ).4x4 jsem dlouho zvažoval,ale nakonec jsem se pro ni nerozhodl->změna je život a nasral mě vypůjčený superb v dvoukole a jdu do 4x4 :D :) Rs230 je pěkné,ale benzin jsem zavrhl z důvodu toho kolik toho najezdím.Benzín už jsem měl a malém mě sežral s mou nohou :D :D

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Ahoj :)

Tak dnes informace od prodejce,že vůz už má přiřazené VIN číslo :) Takže už se pomalu blížím k cíli :)

Takže konečná konfigurace je Rs

-tdi->velký nájezd km,

-dsg->pohodlí a s 4x4 manuál stejne nejde :)

-4x4->ano původně jsem byl zastánce toho,že je to zbytečné,ale nakonec jsem se pro to rozhodl :) :D

-Combi->musí být,práce,sport

-nad rámec základní výbavy:

Kessy,panorama,vyhřívané čelní okno,rs challenge,lesklé hagusy,sunset,rezerva,rádio Bolero,parkovací senzory přední+zadní,asistent dálk.světel,smartlink,servis standart :)

Snad už to teď uteče jako voda a brzo se s ní budu moci ukázat i tady :) :)

Každopádně to čekání je neskutečně dlouhé :D :)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...
  • o 4 týdny později...

Tak jak jsem zjistil už u Magnuma67 tak očividně ta šedá barva dámy za volantem přitahuje.Každé auto jsem parkoval v zákazu stání,občas jsem dostal lístek,ale vcera jsem si řekl budu slušný a dam to do rady...a bohužel jsem to neměl dělat... Při parkování před barákem do posledního volného místa paní vedle v autě si nevšimla,ze parkuji a rovnou se rozjelaVe zkratce máme za sebou Cca 6000km a hned tohle doufám,že to opravu na 1*!! 4ef162e9188f145bd0ac9afc2f340b93.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • I když je toto vlákno již několik let mrtvé, rád bych popsal pro ty, kteří před tímto problémem stojí poprvé, jak se dveře štelují správně. Dveře se štelují šrouby na pantech vždy v horizontální rovině. Přítlak spodního nebo horního rohu dveří se šteluje šrouby na dveřích. Výška dveří na straně zámku (většinou dveře stářím spadnou a jdou špatně zavřít) se šteluje šroubama na spodním pantu na karoserii. Na předních dveřích je jeden šroub z interiéru a druhý z venku (na předních dveřích se k tomu šroubu dá dostat po oddělání zástěrky a částečně podběhu předního kola). Na horní pant, pokud není poškozený, většinou není nutno sahat. Pokud je auto na heveru, je nutno počítat s tím, že až se auto sundá, tak se karoserie prohne a dveře si trochu sednou. Tudíž je nutno dveře v autě na heveru utáhnout tak, aby byly mírně nad ideální polohou zámku. Postup výškového seštelování předních dveří: povolit šrouby na přením kole a dát auto na hever sundat přední kolo a zástěrku (na třech šroubech a dvou plastových západkách, které by se měly před sundáním vyvlíknout) vyšroubovat 2 šrouby na podběhu na straně ke dveřím (není nutno sundavat celý podběh) a povolit šroub na spodním pantu dveří, který je za podběhem dobře dosažitelný. Nyní dveře visí na spodním pantu pouze na jednom šroubu. sundat obložení interiéru z duhé strany spodního pantu (na dvou šroubech) a povolit druhý šroub pantu. Šroub je poměrně hluboko v díře u držáku konektoru kabelů dveří. Je nutná ráčna s nástavcem, nebo torx zástrčný klíč s nějakou trubkovou násadkou. V tomto okamžiku se dveře vlastní vahou propadnou a jdou zavřít jen, když se nadzvednou. dveře přivřít a podložit tak, aby byly mírně nad ideální polohou (používat dřevo a hadry, aby se nepoškrábala barva). Pokud člověk nemá k dispozici dříví příslušné velikosti, dá se použít druhý hever. Utáhnout vnější šroub pantu od kola. Musí se to párkrát vyzkoušet a dostat do ruky sílu utažení šroubu i výšku nadsazení dveří. Nakonec utáhnout vnitřní šroub. Je to docela milimetrová práce, protože při odhadování nadsazení dveří je nutno vzít v úvahu, že dveře si sednou dvakrát: jednou, když se sundá podložení dveří po utáhnutí šroubu pantu a podruhé, když se auto sundá z heveru. Takže se to musí párkrát zopakovat. Nicméně, kdo si dá záležet, má dveře seštelovány lépe než ze servisu, kde se s tím nikdo nepáře.  
    • Tak dnes jsem překonal 1500 km, píšu si to tady do deníčku 😄. Přes víkend to kašlu, to vedro je hrozné, dnes jsem jel 40 km a tachometr mi ukazoval 35,9°C - hruzinec. Jet nějaký delší kopec, tak mě jebne.🙈
    • No myslím, že jsi určitě neudělal chybu. Tak ať jsi taky spokojený. Já jsem zatím max. spokojený 😉👍 
  • Vytvořit...