HonzajsTP Odesláno Leden 5, 2016 Sdílet Odesláno Leden 5, 2016 Zdravim dneska mi auto zahlasilo chybu ze je spatna predni zarovka pro denni svícení.Tak sem to vypnul v tom maxi dotu ted stejně jezdim furt ve tmě a svítim velkejma svetlama.V tý mlhovce jsou 2 žárovky?Regulerní silná žárovka do mlhy a pak tam je extra na kraji ta co mi odešla nebo tam je jedna a je nějak regulovaná cca50%? Nemáte někdo návod jak se to mění resp co tam má bejt?Můžu koupit třeba nakou sadu a vyměnit obě za LED.Když sem vypnul tu funkci denního svícení tak to varování zmizlo,škoda že mě nenapadlo zkusit rozsvítit mlhovky.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
R1200GS Odesláno Leden 5, 2016 Sdílet Odesláno Leden 5, 2016 Přijde tam třeba tato: http://www.skoda-dily.cz/eshop/n0177328-zarovka-12v-21w.html Mlhovku vytáhneš a žarovku vyměníš. Není to nic složitého. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pawouk01 Odesláno Leden 5, 2016 Sdílet Odesláno Leden 5, 2016 Jak vyndat přední mlhovku je vidět na začátku tohoto videa: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.