Přejít na obsah

OC II Silver z J. Hradce


Doporučené příspěvky

Ahoj všichni,

jsem tu už delší dobu, ale ještě jsem nepředstavil svoje auto.

Koupil jsem ho v září loňského roku od pani z Rakouska. Je to 1.9 TDi, 77kw kód motoru je BLS s rokem výroby 2008. Má najeto poctivých 204tis km s doloženou servisní knížkou.

 

Výbava je dá se říct standartní, vepředu okna v el. vzadu jsou kličky (to mi nějak nevadí, já tam nesedím :) ), pak to má manuální klimu, ABS a ESP, 10 airbagů, zatmavený skla (krom předních), tažné zařízení a to mi stačí, ne? :)

 

Na autě jsem nechával dělat rozvody s olejem a na jaře budu měnit přední destičky. Před dvěma dni jsem nechal vyměnit pomocný spojkový váleček a palivový a vzduchový filtr.

Teď mě ještě čeká vyndat a vyčistit EGR ventil a dát k němu nové těsnění. (Přemejšlím i o zaslepení jestli by to něčemu pomohlo). Ještě uvažuji nad výměnou znaků za nové.

 

Jinak jsem sní byl na čipu u TDIfun, který mi to upravil na 140PS a 317Nm. Takže jsem moc spokojenej, je to velkej rozdíl oproti originálu.

Chtěl bych na autě ještě udělat pevný podvozek, snížit to jen tak o 2cm víc asi ne. No dát tam na léto pěkný 17'' kola, teď k Vánocům jsem dostal od přítelkyně 16'' ale ty nechám na zimu. Trochu opravit lak (od kamínků apod.) a to je asi tak všechno. Chtěl bych to mít jinak original :)

 

Doufám, že se Vám bude líbit. Mějte se Míra :)

post-30973-0-18150200-1452370353_thumb.jpg

post-30973-0-55527800-1452370387_thumb.jpg

post-30973-0-73684200-1452370401_thumb.jpg

post-30973-0-68213000-1452370412_thumb.jpg

Upraveno uživatelem MirdaJH
Odkaz ke komentáři

A oplati sa ti este to havarijko? Som myslel, ze to tak do 6 rokov veku auta...samozrejme ale myslim OII, a nie MB AMG :)

Rovno si si mohol este zaretusovat SPZ, ked uz...nikdy nevies kto vsetko sem chodi ;)

 

 

Ake su to 16ky, ze ich nemas v TP? Ci tam mas uvedene len kola, na ktorych si ju doviezol a panom sa nechcelo prepisovat vsetky rozmery?

Odkaz ke komentáři

Nevím jestli se vyplatí, ale kdyby se nedej bože něco stalo, tak asi ano.

Je tam krádež, vandalizmus, zvěř prostě všechno...

 

No ty kola co jsem dostal jsou 7J a ET38 a v TP mám na 16'' 6J nebo 6,5J a ET50... :(

Jinak v TP jsou dopsané i 17''

Upraveno uživatelem MirdaJH
Odkaz ke komentáři

Nazdar Hradečáku ;) Kde máš foto interiéru? Já si to dovezl zase z Německa a zřejmě podobná výbava. Něco sem dodělal a pak přišly zdravotní problémy u synka tak sem drobet přehodnotil priority, v práci sem změnil systém docházky a auto šlo taky bokem ale občas si nějakou pikačovinu dopřeju :) Naposledy to byly ledky do vnitřního osvětlení + do couvaček. Škoda že jsi před Vánoci nemohl ale do Hradce je to kousek a dáme spicha snad i jindy. U těch airbagů se píše 10, ono to líp vypadá ale je jich max 6 a ta manuální klima taky nebude manuální páč předpokládám že máš climatic. Ty "okrasný" lišty na zadní vrata jsi dával ty? Jinak ať ti O II slouží hafo km a třeba se mi někdy podaří tě odchytit na cestě i když už sem vlastně pár let z Vysočiny ale z okr. JH sem se odstěhoval jen o cca 4km :)

Odkaz ke komentáři

No to jsem nemohl, volal jsem Michalovi. Rodinný problémi...

Určitě se sejdem a dáme pokec, už se docela těším, Klidně zajedu já, to je jedno :)

A ty lisšty jsem tam já nedával :) ty už tam byly a přemejšlím, že je sundám...

No a na fota jsem zapomněl :) něco dnes dodám.

 

A ještě můžu se zeptat, jak by jsi udělal ty s těma kolama, jak jsme se tu bavili s Kyselinkou?

Odkaz ke komentáři

jj, vím. Rodina je přednější ;) Já bych ty kola prodal a koupil jiný origo s parametrama co mám v TP nebo nechat zapsat do TP což je ale jak píšeš o ničem tak bych šel tou cestou výměny za jiný. Ty lišty bych taky sundal ale je to samozřejmě tvoje věc ;)

Odkaz ke komentáři

k těm sáčkům, 2x přední, 2x boční, 2 krát hlavové. Někteří prodejci uvádějí 8 až 10 ks, protože počítají hlavové jako 4 u každého sedadla, ony jsou opravdu jenom 1 velký na každé straně (takže 2), a boční jsou zadní a přední, při bočním nárazu vystřelují současně, ale taky jsou jen 2 ne 4 (i když v podstatě ano). Ještě jsou kolení sáčky pod volantem řidiče, je to myslím za příplatek. Takže 7 max bych dokázal napočítat. Jinak Mirdo, hezký auto, stříbrná je praktická, nejde na ni tolik vidět bordel :ph34r: O1 jsem měl stříbrnou, s chromovýma doplňkama, mělo to své kouzlo ..

Pro info ty sáčky viz. dole, snad to není moc OT u tvého mazlíka :blink:

 

 

post-48446-0-34395400-1452673065_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Aha tak to jsem nevěděl :) ale díky.

Mám ještě dekódovanou výbavu, tak ji sem hodim.

A dnes mi přišly nové znaky, takže vím co budu o víkendu dělat, pokud bude trošku počasí. Udělal bych je v garáži, ale nemám tam zavedenou elektriku na zahřátí znaků. Škoda


Je to obyčejná výbava, ale aspoň tam není tolik věcí, které by se mohli rozbít :)

Líbí se mi tempomat :) ale poprvé jsem se ho bál zapnout :D

post-30973-0-47820400-1452699286_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

V O II kolení není a ani boční vzadu. Maximum je 2x přední, 2x boční (řidič a spolujezdec), 2x hlavový. Prodejce napíše 10 z neznalosti nebo proto že to vypadá bezpečněji :) U O III co poplsuješ je maximum 9 ;)

tak je pravda, že ten kolení a boční vzadu jsem u rosztřelené O2 ještě neviděl a že jsem jich viděl .... myslel jsem, že to je nějaká příplatková verze, ta strana je z koncernové příručky pro nás hasiče, týká se O2, že je tam obrázek O3 mně taky přišlo divný, asi chyba tisku, nebo se na to někdo ve Škodovce, co to psal, prostě vyhulil ...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...