Majkl_ Odesláno Leden 9, 2016 Sdílet Odesláno Leden 9, 2016 Zdravím, dnes jsem při sundání levého bočního koberce v kufru narazil na hadici a nezapojený konektor. Přikládám fotografii. Nevíte o co by se mohlo jednat ? Mám jinak 1.8T r.v. 2001, výbava Elegance. Děkuji za tipy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Leden 10, 2016 Sdílet Odesláno Leden 10, 2016 HADICA ZO SIBRA-STRESNE OKNO. :palec: KONEKTOR nevidim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Majkl_ Odesláno Leden 10, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2016 Hadice ze šíbru na odvádění vody ? Akorát nechápu odkud ? přeci když mám šíbr zavřený tak mi dovnitř neteče. Může mi to někdo trochu blíž popsat ? :) Co se týče konektoru, CD měnič mě nenapadl, napado mě prvně, jestli tam nebyl dělaný parkovací asistent :) Každopádně to konektor na ten CD měnič určitě bude, ve výbavě ho mám evidovaný. Každopádně děkuji za odpovědi kluci :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Leden 10, 2016 Sdílet Odesláno Leden 10, 2016 A hadice na siber mas 4 kusy. v kufri prava+lava strana a v predu pri spodnom pante predne dvere P+L strana. Do sibru voda tecie aj ked je zatvoreny. Preto su tam tie odtokove hadice. :prcprc: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.