kamacze Odesláno Leden 20, 2016 Sdílet Odesláno Leden 20, 2016 Zdravím, Chtěl bych si koupit tento produkt a předem se zeptat, zda sním má někdo nějaké zkušenosti? Třeba nějaké rady co a jak namontovat, nebo zda to taky vydrží kvalitou a nějaký help :) Na octavia 1 1.9tdi 2001 http://www.rakso.cz/detail/dalkove-ovladani-cz-vystrelovaci-klice--1/?p= děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mareo Odesláno Leden 21, 2016 Sdílet Odesláno Leden 21, 2016 není lepší dát origo nežli takovéto hrůzy? co máš za komfortní jednotku v autě (Q,AH,B....)? je to určitě lepší nežli toto, ty klíče co jsou ktomu jsou blato po chvilce budeš je mít zničený 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DJTycka Odesláno Leden 24, 2016 Sdílet Odesláno Leden 24, 2016 Ted jsem kupoval dalkovy central z levnealarmy.cz Je to central RC01 OEM. Stalo to sice 1200kc ale super. Klice jsou jako original. Kvalita je super nikde se nic nevikle. Planzeta drzi na cepu tak jako u originalu. Zapojeni je celkem jednoduche. Ja nemam alarm ani okna v elektrice takze me stacilo 8 dratu. 2 draty pro smerovky, 4 draty pro odemykani zamykani a plus minus. Prace mi trvala zhruba hodinu vcetne demontaze a montaze spodniho plastu. Navic ten obchod ti posle presny navod pro zapojeni na konkretni auto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kopec Odesláno Leden 30, 2016 Sdílet Odesláno Leden 30, 2016 Priklanim se k DJTycka. Tento tyden jsem zprovoznil RC01 OEM od levnealarmy.cz. Puvodne jsem mel dalku od aev kromeriz,ale doslouzila. Tak jsem se rozhodl pro vystrelovak. Mam OI tour se servem na kufru a po trose badani mi funguje i treti tkacitko pro otevreni pouze kufru. Takze spokojenost. Jen musim doresit blokaci dalkace po nastartovani. Original DO takto funguje. Je blble ze pri startovani jsem si parkrat auto zamkl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.