skateforlife Odesláno Leden 21, 2016 Sdílet Odesláno Leden 21, 2016 Ahoj budu menit xenonove svetla za klasicke halogenove. Muj dotaz je, jestli musim neco z elektriky prekopavat za prepinacem svetel? Kvuli dalkovym svetlum, jelikoz u xenonu sviti dalky spolu s xenony kdyzto u halogenu by se to melo prepinat kdyz sviti dalky tak potkavaci svitit nemaji. Diky za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Leden 22, 2016 Sdílet Odesláno Leden 22, 2016 jaký je důvod dávat pryč xenony? každý je chce musíš mít kolečko na naklápění světel, dále jsou jiné konektory. Já jsem dával xenony za halogeny a musel jsem přehodit celou elektriku z halogenu do xenonu, aby to fungovalo a není to zrovna úplně jednoduchý :jelen: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stann2 Odesláno Leden 22, 2016 Sdílet Odesláno Leden 22, 2016 no ten duvod vymeny zaujima aj mna.tie xenony s dialkovymi svietia ovela lepsie ako samotne halogen.to je vlastna skusenost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
skateforlife Odesláno Leden 22, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2016 Duvod je ten ze predchozi majitel nemel dodelany ostriky a taky nemel udelane naklapeni, tudiz bylo pro me jednodussi tam hodit starsi origo svetla a prepinovat konektory.. Ale jeste se neco propojovalo za prepinacem svetel se mi zda ale presne nevim kde to bylo. Bylo to prave kvuli tomu aby xenony nezhasinaly kdyz zapnu dalky a to prave chci dat pryc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Leden 22, 2016 Sdílet Odesláno Leden 22, 2016 (upraveno) V jakym stavu mas xenony ?? Treba bych je vzal.Pripadne vymenil za sve halogeny. Upraveno Leden 22, 2016 uživatelem milos0785 0 Citovat Odkaz ke komentáři
skateforlife Odesláno Leden 22, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2016 Ps: ty xenony tam jsou natvrdo serizene takze tam neni zadna moznost naklapeni. Muzete mi rict jak je to nakladne dodelat ty ostriky a naklapeni? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Leden 22, 2016 Sdílet Odesláno Leden 22, 2016 Ostriky slozite nejsou, ale naklapeni se musi tahat kabelaz a shanet nivelacni cidla, je lahoda... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
skateforlife Odesláno Leden 22, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2016 V jakym stavu mas xenony ?? Treba bych je vzal.Pripadne vymenil za sve halogeny. Zitra bych ti poslal fotky. Proto mi prislo jednodussi dat klasicka svetla a xenony prodat. Zarovky h4 night breaker si myslim je dobra volba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Leden 22, 2016 Sdílet Odesláno Leden 22, 2016 Mam taky osram nigjt breaker a jsem moc spokojen !!! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Leden 22, 2016 Sdílet Odesláno Leden 22, 2016 No já to mám taky bez náklonu a na technickou prehodim halogeny a v pohodě :) to propojení si chci ještě udělat, dává se tam kablik mezi 2 dráty u páčky směrovek, aby xenony svitili pořad, takže staci ho ustipnout a je to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
skateforlife Odesláno Leden 22, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2016 Da se tam nejak snadno dostat nebo budu muset sundat volant atd?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Leden 23, 2016 Sdílet Odesláno Leden 23, 2016 Nene dostaneš se tam jen když sundas ten kryt pod volantem, pokud to mas teda tak udělaný a neudělal to někdo nejako jinak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
skateforlife Odesláno Leden 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2016 Jeste jsem vccera brouzdal na internetu a nasel jsem ze by to mohlo jit ze 7 pinu prepinace svetel na pojistky s20 s21 , na to kouknu asi nejdrive jinak jak rikas budu muset k te pacce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
skateforlife Odesláno Leden 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2016 Tak jsem sedl do auta rozebral jsem spínač světel a zjistil jsem že mám zapojený pin 7 na pojistky S20 S21(potkávacích světel),, tak jsem vzal vypichovák a pin 7 jsem odpojil a hle když jsem zapl dálky tak se vyply potkávací, takže problém vyřešen:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest matto2 Odesláno Březen 8, 2016 Sdílet Odesláno Březen 8, 2016 fajn ze si to vyriesil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marecikRC Odesláno Březen 15, 2016 Sdílet Odesláno Březen 15, 2016 Neviete o niekom, kto predava xenony? Stacia mi len svetla, bez ostrekovacov a kabelaze, mozy byt aj UK ... natom nezalezi, len musia byt neposkodene a funkcne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pali193 Odesláno Březen 18, 2016 Sdílet Odesláno Březen 18, 2016 na bazosi si nepozeral? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marecikRC Odesláno Duben 3, 2016 Sdílet Odesláno Duben 3, 2016 uz som kupil , aj ostrekovace, len mam jednu otazku.Kupil som ich aj s odstrihnutymi konektormi, a chcem ich dako prisposobit na konektory co idu do svetiel H4.Vedel by mi niekto poradit, ktore kable spojit zo zvazku co su na H4 spolu so zvazku co ide do xenonu? Jedna sa mi hlavne len o to, aby to svietilo, bez naklapania lebo nivelacne cidla nemam. Viem ze su redukcie, ale chcem sa tomu vyhnut a rovno si to napojit sam, len neviem ktore kable s ktorymi pospajat. Za kazdu radu som vdacny ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kladivo@jirka Odesláno Duben 5, 2016 Sdílet Odesláno Duben 5, 2016 Mrkni sem, snad ti to pomůže http://www.skodaoctavia.cz/clanek/octavia-zapojeni-svetel-piny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest alf63 Odesláno Duben 6, 2016 Sdílet Odesláno Duben 6, 2016 pomohlo ti to? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rowen84 Odesláno Duben 11, 2016 Sdílet Odesláno Duben 11, 2016 Zdravím mám podobný problém jako zakladatel tohoto vlákna. O to víc mé tlačí to, že mě již brzy čeká návštěva STK tak bych nerad vyhodil necele 2tis oknem. Chci se zeptat, kde všude to může být zapojené? Předem děkuji za odpovědi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest strateny Odesláno Duben 27, 2016 Sdílet Odesláno Duben 27, 2016 mam sa podakovat za kamarata, tomu som to preposlal a ze pomohlo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.