drk Odesláno Leden 26, 2016 Sdílet Odesláno Leden 26, 2016 Zdravím, v našem městě a okolí se objevila nějaká skupina, která bera průměrně dvě octavie denně. V mém autě sice nějaký alarm mám a různé úpravy proti krádeži, ale prý kradou i když to má různé zabezpečení. Chci se zeptat, jak nejlépe auto odpojit tak aby nenastartovali a fungoval mi alarm? Díky za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirdaJH Odesláno Leden 26, 2016 Sdílet Odesláno Leden 26, 2016 Koukni se a pročti se na internetu na "Zeder" a na youtube koukni na videa. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kejml Odesláno Leden 27, 2016 Sdílet Odesláno Leden 27, 2016 (upraveno) GPS lokator k tomu. Upraveno Leden 27, 2016 uživatelem kejml 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirdaJH Odesláno Leden 27, 2016 Sdílet Odesláno Leden 27, 2016 Jasný, taky dobrá věc. Na ebay na pár šušní :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
White-line Odesláno Leden 27, 2016 Sdílet Odesláno Leden 27, 2016 Nejlepší je pojistit auto na krádež, to je asi jediná jistota ( finančně nenáročná ), která ti auto sice nezachrání, ale máš jistotu že nepřijdeš jak o auto, tak o peníze... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Leden 27, 2016 Sdílet Odesláno Leden 27, 2016 GPS lokator k tomu. blbost jak BRNO. Rusicka gps za par eur a lokator si ani nepipne. :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MatyTDI Odesláno Leden 27, 2016 Sdílet Odesláno Leden 27, 2016 Jedině pojistka na krádež, to auto ti odtáhnou když pokud ho budou chtít. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drk Odesláno Leden 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2016 Díky moc za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kejml Odesláno Leden 28, 2016 Sdílet Odesláno Leden 28, 2016 (upraveno) Ano, GPS lokátor je blbost. Dá se odrušit. Tajný vypínač je blbost, dá se najít. Zamykání zpátečky je blbost. Dá se odjet přes spojku. Garáž je blbost, dá se vykrást. Pojistka je blbost, vyhozené peníze a nikdy nedostaneš tolik kolik ukradli. Zbývá jedině vůbec auto nemít. Víte, které auto vám neukradnou? To které nevlastníte. edit: Zapomněl jsem na alarm. Dá se odpojit a stejně houkání nikdo nevěnuje pozornost. Majitel riskuje při setkání s lupičem nakládačku nebo obvinění za nepřiměřenou obranu. Upraveno Leden 28, 2016 uživatelem kejml 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirdaJH Odesláno Leden 28, 2016 Sdílet Odesláno Leden 28, 2016 Tomu říkám optimismus :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stomko Odesláno Leden 28, 2016 Sdílet Odesláno Leden 28, 2016 Tak ide podla mna o to, aka ochrana si vyzaduje aku snahu na jej prekonanie. A je fakt ze prekonat GPS alarm pripadne v kombinacii s GSM alarmom - rusicka je otazka par eur, a tym padom peniaze investovane do tychto ochran su pomerne zbytocne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kejml Odesláno Leden 28, 2016 Sdílet Odesláno Leden 28, 2016 Jinými slovy říkáš, že čím vyšší investice do ochrany, tím je účinnější? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stomko Odesláno Leden 28, 2016 Sdílet Odesláno Leden 28, 2016 To som vobec nepovedal. Hovorim ze nema zmysel investovat do GSM/GPS zabezpecovacich zariadeni velke peniaze, nakolko ich prekonanie/odrovnanie je otazka par eur a technologia je "volne dostupna". 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Leden 28, 2016 Sdílet Odesláno Leden 28, 2016 Tak isto ako aj defend ci podobne nezmysly zamykania radiacej paky ... bohuzial jedina ako taka istota dnes je Zeder a dobra poistka k tomu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kejml Odesláno Leden 28, 2016 Sdílet Odesláno Leden 28, 2016 Vzdávám to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 28, 2016 Sdílet Odesláno Leden 28, 2016 Cokoliv v autě je +, problémem pro zloděje není věc jako taková a jak jí vypnout/odstranit, ale o to, že ho to stojí čas a to je jeho jediný nepřítel... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Leden 28, 2016 Sdílet Odesláno Leden 28, 2016 (upraveno) Karlos mas svatu pravdu akurat ze defend a pod utrhnes nadstavcom z racne za par sekund :) Upraveno Leden 28, 2016 uživatelem lumi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Leden 31, 2016 Sdílet Odesláno Leden 31, 2016 Osobně mám v autě Zeder, GPS lokátor (za 16 Euro z ebay a funguje) a samozřejmě havarijko na odcizení. Ne každý zloděj ma GSM rušičku a zatím nikdo nepřekonal Zeder. Samozřejmě, když to naloží na lafetu a odvezou, to je jiná věc, ale myslím si, že takový borci co mají odtahovky a vybavení za tisíce Euro nepůjdou po O2 a když budou stát vedle sebe, tak vezmou tu bez Zederu ... jen můj názor .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirdaJH Odesláno Leden 31, 2016 Sdílet Odesláno Leden 31, 2016 Ten GPS locator si obědnám taky :) Napojit na baterku a někam hezky schovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eddie29 Odesláno Leden 31, 2016 Sdílet Odesláno Leden 31, 2016 Loni ukradena pracovni octavia v praze. Zjisteno rano o pul 6, zamestnanec mi hned volal a ja koukal na ccs monitor kde auto stoji. Zavolal jsem na policii a sdelil presne gps udaje( byl to nejakej les kousek od prahy) bylo mi receno ze tam nekoho hned poslou tak jsem si rikal ze snad dobry. Jenze celej den nikdo nevolal a o pul 9 vecer telefon, ze stoji na miste a ze tam nic neni. Zeptal jsem se jestli si ze me delaj srandu ze po 15 hodinach od nahlaseni pozice je to docela pozde ne? (auto totiz zahlasilo posledni udaj okolo 9 rano) mi bylo receno ze nemaj na praci jenom nas a ze se moc divam na televizi. Pote jeste rekl nadhernej dovetek at nepočítám, ze je to auto jeste v celku.. Gps rusicka stoji cca 800kc, auto zahlasilo start kolem 2hod. Rano a bez pohybu se pak probudilo asi 40km dal na 3 sec., doopravdy si myslite ze gps je k necemu dobre? Jedina jistota je bohuzel pojistka.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Leden 31, 2016 Sdílet Odesláno Leden 31, 2016 Zavolal jsem na policii a sdelil presne gps udaje( byl to nejakej les kousek od prahy) Tak si si tam mal pre auto ist ty ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eddie29 Odesláno Leden 31, 2016 Sdílet Odesláno Leden 31, 2016 Sedim v Olomouci a bylo to firemni auto. Nevim proc kdyz si platime policii, bych mel riskovat, ze me nejaka fetka jeste podrizne treba.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Leden 31, 2016 Sdílet Odesláno Leden 31, 2016 Tosom prehliadol, ze sa jednalo o sluzobaka....tak je jasne, ze koli tomu netreba riskovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Únor 1, 2016 Sdílet Odesláno Únor 1, 2016 Loni ukradena pracovni octavia v praze. Zjisteno rano o pul 6, zamestnanec mi hned volal a ja koukal na ccs monitor kde auto stoji. Zavolal jsem na policii a sdelil presne gps udaje( byl to nejakej les kousek od prahy) bylo mi receno ze tam nekoho hned poslou tak jsem si rikal ze snad dobry. Jenze celej den nikdo nevolal a o pul 9 vecer telefon, ze stoji na miste a ze tam nic neni. Zeptal jsem se jestli si ze me delaj srandu ze po 15 hodinach od nahlaseni pozice je to docela pozde ne? (auto totiz zahlasilo posledni udaj okolo 9 rano) mi bylo receno ze nemaj na praci jenom nas a ze se moc divam na televizi. Pote jeste rekl nadhernej dovetek at nepočítám, ze je to auto jeste v celku.. Gps rusicka stoji cca 800kc, auto zahlasilo start kolem 2hod. Rano a bez pohybu se pak probudilo asi 40km dal na 3 sec., doopravdy si myslite ze gps je k necemu dobre? Jedina jistota je bohuzel pojistka.... Jo, myslím, v mém případě bych tam jel, 9mm argumentů legálně za pasem. IMHO každé zabezpečení je + pro majitele, mimo to, jsem psal, že to kombinuju se Zederem a pojistkou. Víc pro to udělat nemůžu. Možná zakopat pod zem a zalít betonem Prostě je to jako ten vtip .... Jaké pivo je horší než špatné pivo ??? ŽÁDNÉ PIVO. Prostě cokoli co ty parchanty omezí, jakkoli, ať už hůře či lépe je dobře. Ale jasný, že ta pojistka je prostě nutná. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Únor 1, 2016 Sdílet Odesláno Únor 1, 2016 Zeder treba velmi dobre zvazit, ja by som o nohy pri nehode nechcel dojst. V predchadzajucej O2 som mal http://www.autoalarm-vamos.sk/ akurat to bolo neprakticke vytahovat a velky zasah do elektriky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Únor 1, 2016 Sdílet Odesláno Únor 1, 2016 No ked to bude taky velky naraz, ze by zeder nieco spravil s nohami, tak pochybujem, ze by clovek aj bez neho zostal pohromade. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Únor 1, 2016 Sdílet Odesláno Únor 1, 2016 Ak nastane deformacia vnutorneho priestoru, tak je rozhodujuci kazdy milimeter. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Únor 1, 2016 Sdílet Odesláno Únor 1, 2016 Už jsem o Zederu psal ve vláknu o Zederu, je tam dost místa na nohy. Takže se nebudu znovu rozepisovat. Nohy se většinou zamotají do pedálů, když už to bude taková mrda, že budeš natlačenej u A sloupku, tak už to je kámo jedno ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Únor 4, 2016 Sdílet Odesláno Únor 4, 2016 blbost jak BRNO. Rusicka gps za par eur a lokator si ani nepipne. :smich: no jelikoz do toho dost vidim, tak pouziti rusicky se paradoxne jevi amaterismus zlodeje :D Mam vlastni system, ktery tu rusicku detekuje behem par vterin a da mi to okamzite vedet. Pak je otazka max. 1 minuty, nez sebehnu dolu a ustrelim mu kedlubnu. Existuje u me jen jeden zpusob, jak mi slohnout auto a to vyzaduje rozebrani pristrojovky a musi vedet, co tam udelat, coz si myslim, ze na parkovisti nikdo ve 4 rano delat nebude, kdyz kolem je dalsich 10 Octavii prakticky odemcenych :jelen: no a pak by musel taky nejak obelhat otresovy cidlo v pristrojovce. Ono to chce totiz pouzivat neco sofistikovanejsiho a spolehlivejsiho, nez lokator za 5$ z Ciny, ty jsou naprd. Vypadava signal, falesny poplachy atd.. Pak je treba Sherlog, nebo jiz zmineny VAM ci Zeder. Ale daji se udelat i jiny veci, ktery nestoji nic nebo velmi malo: 1) date si OBD zasuvku na jiny misto, nebo si udelate jinou aktivni a ta na originalnim miste bude neaktivni/fejkova (s moznosti, ze to tomu hajzlovi vypali kabel B) ) 2) skryty vypinac na pumpu, elektricky obvod atd.. muze to byt i sofistikovanejsi vec pres IR ovladac + rele. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VladosBV Odesláno Květen 6, 2016 Sdílet Odesláno Květen 6, 2016 Ak nastane deformacia vnutorneho priestoru, tak je rozhodujuci kazdy milimeter. Patrně jsi ještě nikdy neseděl v octě se zederem, že mám pravdu? :-) Zederu si pomalu nikdo ani nevšimne. Není to žádný kolos železa, který by ti měl useknout při nehodě nohy. Mám ho taky v autě tak vím o čem mluvím ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.