Mike 007 Odesláno Leden 28, 2016 Sdílet Odesláno Leden 28, 2016 serus, pls o radu s tymto problemom: nefunguje aux heater. vag pise: 00483 - Control Module for Auxiliary Air Heater 004 -- No Signal/Communication na skodahome toho je popisane viac, ale aj tak nie dostatocne... chcel by som to uz po nejakom case poriesit - co by bolo (a kde) ako prve pozriet/skontrolovat? v poistnej skrinke pri vodicovi som nenasiel poistku, ktora by tomu prisluchala alebo bola spalena... blbe je, ze ani neviem, ci mi ten modul funguje (zrejme nie, ked v zime potrebujem na vykurenie auta aspon 10-20km - podla vonkajsej teploty). tuto chybu nevypisal modul aux heater, ale centralna elektrika... nejake relatko tam je, co ma za danych podmienok cvaknut a ist po nom, ci nie je zle? alebo este ina poistka? este pozn. na inom fore pisu, ze nesmie byt zapnuty rezim eko na climatronicu, avsak na O2FL mi pridavne kurenie funguje aj so zapnutym eko, neviem teda, ci na to isto bude mat tento spinac vplyv. ktory kanal by bolo treba pozriet na vagu, aby som zistil funkcnost? vie niekto fundovane poradit? rozoberat polovicu kabiny v tychto teplotach sa mi prilis nechce, garaz so svetlom a teplom nemam, cize najrychlejsie riesenie problemu by bolo super dakujem vopred za akukolvek pomoc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
White-line Odesláno Březen 5, 2016 Sdílet Odesláno Březen 5, 2016 Jestli ti to vyhodilo chybu ve Vagu, tak ti zřejmě nefunguje. Měl jsem ten samý problém, zjistil to klubový servisák Vaša, a nabídl mi výměnu za repasovaný kus ( prej v tom PTC odchází nějaká část elektriky) . Teď i při mrazech fouká teplý vzduch cca po 1km... :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Březen 6, 2016 Sdílet Odesláno Březen 6, 2016 jsou CAN a neCAN vatianty, jak na CANu odejde jednotka, tak ikdyž je článek ok, nefunguje, pozdější roky už měly jen přímotop :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.