Fireee Odesláno Únor 2, 2016 Sdílet Odesláno Únor 2, 2016 Kluci HELP, protože už fakt nevím, nemůžu na klimatronicu najít servo klapky V113, V71 jsem našel, i číslo dílu sedí a pod ní by někde měla být V113, ale já ji fakt nemůžu najít, kde prosím přesně je ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Únor 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2016 tak podle toho rozkresu by to měla být ta, co si myslím že to je ta V71 ... ale číslo dílu na klapce odpovídá V71 .. tak já už vážně nevím ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 2, 2016 Sdílet Odesláno Únor 2, 2016 Ono od nejakeho roku je tam jenom jedna klapka... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Únor 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2016 Díky p2p !!! Tak to bud můj případ, protože ač jsem to kuchnul jak se dalo, další jsem nenašel. Navíc, vůbec neodpovídá číslo dílu. Navíc ... klapka sice háže na VAGu chybu, ale otvírá a zavírá, tak to prozatím nebudu řešit, možná před létem, abych měl 100 jistotu že mi to na dovči neodejde ... ale vůbec nesedí to číslo dílu podle rozkresu v ETCE tak, pokud máte rok 2007/2008 (já mám listopad 2007) je tam 1 KLAPKA a číslo dílu je 1K0907511 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Únor 2, 2016 Sdílet Odesláno Únor 2, 2016 ETKA hovori toto: Takze podla toho by si tam mal mat dve, preto to zrejme hadze chybu. Prelom bol az od 09/2008 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Únor 2, 2016 Sdílet Odesláno Únor 2, 2016 V113 měla auta do 21KT/2007 od 22KT2007 do konce výroby byla jen jedna klapka, divné, že to ten panel háže i když klapku vůbec neumí ovládat ani ji nemá v měřených hodnotách :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Únor 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2016 no, je to divný, to každopádně, že já zase musel trefit na nějaký mezikus nebo co ... vyrobeno na export pro Německo, sportovní podvozek, sport paket a teď tohle na druhou stranu jsem rád, že tam je jenom jedna ... ETKA hovori toto: Takze podla toho by si tam mal mat dve, preto to zrejme hadze chybu. Prelom bol az od 09/2008 Když jsem koukal na celý ten rozvod klimy, ony by se tam na tu stranu ani dvě nevlezly, resp. velzly, ale není tak kde tu druhou našroubovat, ani ten plastovej kryt co tam je na boku, ten tam taky nemám. Mám tam prostě, jak píše níže Jarda, asi tu novější verzi klima ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Segal24 Odesláno Září 10, 2024 Sdílet Odesláno Září 10, 2024 Zdar borci viete mi pomôcť som zúfalí octavia 2 2006 stále píše chybu v71 keď som dal noví diel Originál napíše chybu v 113 už som zúfalí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Září 11, 2024 Autor Sdílet Odesláno Září 11, 2024 zkusil bych diagnostikou otestovat ty klapky, v jakém rozsahu chodí, tam to pěkně uvidíš jestli chodí nebo ne, resp. do jakých koncových poloh se otevírají. A to ti ta klima nefunguje ? nebo řešíš jen chybovou hlášku ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.