Nika_85 Odesláno Únor 2, 2016 Sdílet Odesláno Únor 2, 2016 Dobrý den pánové, mohla bych Vás poprosit o pomoc při výběru brzdových kotoučů a destiček P+Z na octavii II combi 2.0TDi? Měla jsem dnes auto v servisu kvůli pískání od brzd a bylo mi řečeno a názorně předvedeno, že mám na kotoučích i destičkách vydřené drážky a doporučují kompletní výměnu na celém autě. Cenu mi odhadli na cca 12tis. vč práce. Zdá se mi to docela dost. Jaký rozměr, značku kotouče a destiček objednat? Nejezdím žádné extra dálkové trasy a ani nezávodím :-) Takovou zlatou střední cestu. Děkuji :-) Pokud už to tady je, omlouvám se. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bysmarck Odesláno Únor 2, 2016 Sdílet Odesláno Únor 2, 2016 Dobrý den pánové, mohla bych Vás poprosit o pomoc při výběru brzdových kotoučů a destiček P+Z na octavii II combi 2.0TDi? Měla jsem dnes auto v servisu kvůli pískání od brzd a bylo mi řečeno a názorně předvedeno, že mám na kotoučích i destičkách vydřené drážky a doporučují kompletní výměnu na celém autě. Cenu mi odhadli na cca 12tis. vč práce. Zdá se mi to docela dost. Jaký rozměr, značku kotouče a destiček objednat? Nejezdím žádné extra dálkové trasy a ani nezávodím :-) Takovou zlatou střední cestu. Děkuji :-) Pokud už to tady je, omlouvám. http://www.skoda-dily.cz/katalog/octavia-2/nahradni-dily/brzdovy-system/zadni-naprava/zadni-kotoucova-brzda-235.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ccdeny Odesláno Únor 2, 2016 Sdílet Odesláno Únor 2, 2016 12 tisíc je hodně. Materiál (p+z kotouče + destičky p+z) cena do 5 tisíc + práce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nika_85 Odesláno Únor 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2016 Taky se mi právě ta cena zdála přestřelená. To je asi tak, když vidí ženskou, která tomu moc nerozumí. :-) Po večerní internetové osvětě na téma brzdové kotouče a destičky jsem se dopracovala k výsledku. Na zadek, který je na tom hůř a půjde jako první, potřebuji nejspíše rozměr kotouče 260x12 zvolím značku Zimmermann a destičky ATE ceramic. Je to dobrá volba? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Únor 3, 2016 Sdílet Odesláno Únor 3, 2016 Určitě tím nic nezkazíš ale kombinace základní rady kotoucu ate+ ceramic desky přijde si myslím na stejnou cenu a myslím že je to o chlup lepší volba, napiš jeldovi vinko a on ti poradí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ccdeny Odesláno Únor 3, 2016 Sdílet Odesláno Únor 3, 2016 Tady ti také dobře poradí-jen si připrav vinko http://www.hanza-autodily.cz/kontakt/t-293/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.