lordweb24 Odesláno Únor 5, 2016 Sdílet Odesláno Únor 5, 2016 Zdravím na O1 najeto 210 tisíc km se při přidání a sundání nohy z plynu (při jakékoliv rychlosti) ozve takové jednorázové lupnutí. Pak se nic neděje dokud znovu nesundám nebo nepřidám plyn. Vozidlo má komplet nový předek (tlumiče, silentbloky, uložení, čepy). Dva měsíce zpět v servise s prasklou hlavou. Nevíte někdo čím to může být? Už mě to auto fakt štve... A dále pokud někdo tušíte co by to mohlo být, dá se s tím bezpečně jezdit? Potřebuji teď přes víkend najet přibližně 1300 km, tak aby mě to nenechalo vyset :-( Děkuji všem za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Únor 5, 2016 Sdílet Odesláno Únor 5, 2016 a co silentblok převodovky nebo motoru, jsou ok? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lordweb24 Odesláno Únor 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2016 Upřímně nevím kouknu na ně. Nicméně ten kovový zvuk se ozval až teď poprvé v pondělí a z ničeho nic. Nikdy předtím slyšet nebyl ani náznakem.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pepa22 Odesláno Prosinec 4, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2016 Měl jsem ten samej problém a byl to silentblok převodovky udělal jsem to a je pokoj. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Prosinec 9, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2016 No,taky spojka,dvouhmota při těch km. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.