lukony Odesláno Únor 16, 2016 Sdílet Odesláno Únor 16, 2016 Zdravím všechny. Uvažoval jsem jak vyčistit vstřiky TDI bez nutnosti demontáže. Na různých webech a na youtube jsem se dočetl, že někteří čistíte vstřiky přípravkem Diesel Purge on Liquimoly, nebo dokonce nadrzo aditivem VIF Diesel. Nebyl jsem si jistý která hadička vede DO motoru a která je zpátečka. Proto jsem projistotu na obě hadičky nasadil malý filtr proti uvolněným nečistotám. Výsledek čištění: vypitá plechovka Liquimoly Diesel Purge, klidnější motor, dobrý pocit :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kocina Odesláno Únor 19, 2016 Sdílet Odesláno Únor 19, 2016 Podla fotiek je to motor BLS, že? nevadí to ani DPF-ku? Viem že to sice výrobca udáva, ale predsa sa spýtam :-) Díky za odpoveď. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukony Odesláno Únor 19, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 19, 2016 je to TDI 103kW BMM. Jestli DPF přežije českou naftu, pak LiquyMolly už by mu neměla uškodit. Uvolněné nečistoty by měly skončit v těch malých filtrech a potažmo ve zbytku kapaliny v nádobě. Já si to tak alespoň maluju. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kocina Odesláno Únor 19, 2016 Sdílet Odesláno Únor 19, 2016 No to možno len ako preplach trubiek, skorej by som povedal ze to je viacej zamerané na to že sa čistia trysky a potom to motor spáli. Myslím si že tie malé filtre tam niesu až tak podstatné. Ale pre istotu by som ich tam dal asi aj ja. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukony Odesláno Únor 19, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 19, 2016 Ten Filtron stál 25kč/kus. Tak či tak potřebuješ plastovou propojku. Tu nevím kde shánět, čili rozhodování bylo jednodušší :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kocina Odesláno Únor 19, 2016 Sdílet Odesláno Únor 19, 2016 to je taky pravda :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stringo Odesláno Květen 9, 2017 Sdílet Odesláno Květen 9, 2017 A co když se to uvolní a zůstane ucpané v trysce??? Já použil přípravek přímo do nafty a jako myslel jsem, že nedojedu. 100km mi v nízkých otáčkách cukal motor, pak se to zklidnilo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.