Majzlik Odesláno Únor 17, 2016 Sdílet Odesláno Únor 17, 2016 Zdravím, mám OCII 1.9 TDI 77kW, rok 07. Měl jsem problém na PZ kole- výměna náboje a snímače kvůli magnetickému kroužku- po výměně již porucha na diagnostice OK. ALE- kontrolky stále svítí a do toho se přidalo ještě řizení (oranžový volant), také za jízdy se rozsvítí červená kontrolka brzd se zvuk. signálem, vypne se tachometr, ale auto stále jede a brzdí. Kontrola kapalin atd. po kontrole na diagnostice zjištěn problém: snímač škrtící klapky- nevěrohodný signál vstřikovač 4. válce- nevěrohodný signál žhavící svíčka-opět to samé Měl někdo podobný problém?? potřebuji radu co zkusit, v servisu mi řekli, že je to na dlouho co si myslíte o origo servisu?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Únor 17, 2016 Sdílet Odesláno Únor 17, 2016 a co hlásí diagnostika ABS? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Majzlik Odesláno Únor 17, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2016 a co hlásí diagnostika ABS? právě že nic, bylo mi řečeno že v řídící jednotce ABS vyskakují zmíněné poruchy- škrtící klapka, vstřikovač, žhavič dnes jsem kotroloval kabeláž, čistil pojistky, byl to projet až na řízení vše zhasne, po cca 2km jízdy se rozsvítí ABS, ASR, červená kontrolka brzd, která bliká, vypne se tachometr a všiml jsem si že ručička palivoměru poskakuje co to??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
micmak Odesláno Březen 12, 2017 Sdílet Odesláno Březen 12, 2017 Dobry den, mam presne ten samy problem na Octavii 2, 1,6 MPI. kontrolka abs, servo, tachometr se nehne, palivomer lita. zavady to nehlasi. Jak jste nakonec vyresil zavadu u Vas? diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Březen 27, 2017 Sdílet Odesláno Březen 27, 2017 Zdravím, měl jsem něco podobného a byla špatná jednotka ABS. Výměna za starší. Ale u někoho může být problém jinde.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.